Sa lijeve strane (ako ima), ali treba zaleči.Ne mogu naci nigdje tu kocku?
Evo pa možda pomogne
Uploaded with ImageShack.us
Sa lijeve strane (ako ima), ali treba zaleči.Ne mogu naci nigdje tu kocku?
Jel mi moze tko rec sta bi to bilo, kada dizem hidrauliku na 560 onak mi trese ( drhti ), a ima dovoljno ulja u sistemu?
Moguće je jedino ako je jedna od +dioda probila da je uzbuda stalno napajana. No, buni me kaj lampica gori kad motor ne radi :scratchDa ti nisu upravo diode odgovorne pa ti je stalno uključena uzbuda odnosno vraća struju nazad..:scratch
Kažeš alternator ti se grije kad stoji...a da otpojiš žicu uzbude(D+...ona najtanja) i ostaviš tako neko vrijeme....
Onda su definitivno odjebale diode ..jar pobudni namotaj ne može povlačiti toliko struje ..a kažeš da puni .Probat ću.Za sada sam skinuo sa alternatora onu deblju žicu ,jer nemogu ga ja toliko napunit (punjačem )koliko ga ovaj može ispraznit.
Tu odluku moraš donjeti sam , alternativa ti je obić auto otpade , preraditi nosač pa proći jeftinije .radio je jedan dan sa skinutom debljom žicom, i danas mu ja stavim "friški"akumulator ,traktor fino pali .kad mu dam kontakt kontrolka više ne svijetli a bome više ni nefila-crko do kraja.
koliko bi koštao popravak (aako su diode u pitanju) kod autoelektričara ili da kupim novo indijsko smeće za 450 kn.
Da li neko posjeduje utovarivač prednji da ga je montirao na IMT 560....imam namjeru kupovati trazio sam po netu još ga nisam našao...ako ne da li je moguće prikačiti s nekih drugih traktora na 560 ???
radio je jedan dan sa skinutom debljom žicom, i danas mu ja stavim "friški"akumulator ,traktor fino pali .kad mu dam kontakt kontrolka više ne svijetli a bome više ni nefila-crko do kraja.
koliko bi koštao popravak (aako su diode u pitanju) kod autoelektričara ili da kupim novo indijsko smeće za 450 kn.
Oklada ,a ?molim pomoc!treba mi tocan podatak koliko litara drzi spremnik za gorivo imt 560 stara linija 82.god.?hvala unaprijed