Super je ispal,svaka cast majstoru i boju je potrefil ko orginal.
Jedino kaj ja nebi farbal filtere,gumena crijeva,i casicu za gorivo,jedino sad nitko
nemre znat na kaj vozis na plavi ili lozu.giggle)::drink:
Super je ispal,svaka cast majstoru i boju je potrefil ko orginal.
Jedino kaj ja nebi farbal filtere,gumena crijeva,i casicu za gorivo,jedino sad nitko
nemre znat na kaj vozis na plavi ili lozu.giggle)::drink:
Tako je, a možda budi i svi novi išliKaj se sekiraš , filtri za par sati idu novi .
fiteri novi a na čašici bude slinil tak da bude i ona prozirna a sad novi iznutra pofarban izvana super kombinacija :icon_syda:
Pofarbana crijeva dulje traju.
Čaša :icon_scratch: moram potražiti.
Majstor je legenda
Boju je zmiksal od oka, ali ko original
Nesekiraj se za filtere, svejedno začas budu svi novi išli gore, crijeva i čašica manje bitno, no jedino da mi je nabavit negdi staklenu čašicu za AC pumpu, to bi bilo super i samo se ubaci novi gumeni dihtung gore i da vidiš, bila bi ko nova.:icon_super:
Tako je, a možda budi i svi novi išli
Da možda netko od vas nema staklenu čašicu viška????
Ova plastična je svejedno bjela tak da se opet ne vidi gorivo unutra.
Staklena čašica je tu mač bolja ,kad se skupi dovoljno vode onda javi tako da se zaledi preko zime i pukne .
Hoću, ali tek kad dobije pojačanje doma pa da ga mogu u miru kompletnog rastaviti i pretresti a to potraje i do 2 mjeseca dok se pomalo radi.Šanana da li ćeš ostatak traktora sređivat?
aha , jer nije mogel kresnutin):Nemam ti ja probleme s tim, od kak ja pamtim na tom se traktoru nikad nije smrzlo gorivo tokom zime.:icon_cool:
.