• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 565

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
A da jbg znam te sad repariraju s tim rumunjskim dijelovima.
Za sad dobri kod mene

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Sutra sastavljam mog jetrožderca pa ćemo vidjeti kakav zvuk ima makon reparacije pvp i nove dize, i prešelati ventile:icon_super:

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ma puno je to ipak je to imt pa rumunjska je jeftinija oko 2500 mislim

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Ja zmadovoljan upalio na zub , sad kad dam gas on vrišti a ne kao prije brmbrmflop flop brm - hoće - neće . Ovo je sasvim druga pjesma

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
nakon reparacije pvp traktor super radi , ali ima dosta plavog dima , jel moguće da je majstor otvorio pumpu do kraja ili je paljenje zakrenuto .:mur:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,954
Jel manje dimi kad se zagrije ? Jel dimi plavo/crno kad ideš u dol ? Jel se dim još dugo vidi u zraku ?

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Plavi dim , malo manje dimi kad se zagrije al kad je na 700 obrtaja gadno mi za gledati , i dim ostaje dosta dugo u zraku .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
plavi dim , ne troši ulje , ide ko zmaj , reže ko cilkular , dimi niz brijeg a nevalja ..sve su to tvrdnje jedna kontra druge

strpi se još koji tjedan , kad bude krenula sjetva ne bude više vremena gledati u auspuh

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Sramota me tako terati jer će drugi vidjeti , a danas sam dogovorio sa majstorom da to dođe provjeriti do kraja tjedna.:biggrin:

bm joja

Aktivni član
Tu od
17 Ožu 2016
Poruka
377
Puknuti ova konstatacija ti je točna

Posljednje uređivanje:

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Neću imati vremena ni glavu podići 5 . 5 imam svatove- udajem kćerku , a ovo ludo vrijeme ... tko zna dali ću do tada uspjeti posijati .Radit ću po noći pa da drugi ne vide sramotu .:icon_lol:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,954
Plavi dim koji ostaje u zraku bi trebalo biti ulje koje iz kartera dođe u kompresioni prostor . Loše honovanje loši brisaći ovalni klipovi i sl . dim u dol obično krivac pvp (4 sam promijenil da bi ga se riješil) :mur:.

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Već sam pisao da sam radio generalku i da mi ulje šprica van kad izvadi šipku mjerača .No prije nije bilo plavog dima sve dok nisam pvp dao na servis.

Najnoviji postovi

Na vrh