• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 577 koliko brzina

• Temu pokrenuo marko577
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,799
e a znam a jbg necu sam raditi bar cu dvojicu dovest treba to kolo svladat heh
a majku mu samo da nije sto skrosilo unutra
Dvojicu :shock:
A kaj budu delali? Ti budu ja..a zanašali po zavojima :scratch
Jel ti jasno sa slike kaj treba zamijeniti ili dotegnuti prije nego se bude (kak ti veliš) skrosilo?

N

Neven 533

Guest
Dvojicu :shock:
A kaj budu delali? Ti budu ja..a zanašali po zavojima :scratch
Jel ti jasno sa slike kaj treba zamijeniti ili dotegnuti prije nego se bude (kak ti veliš) skrosilo?

pa bas i nije ta slika je komplicirana imam nesto od tog kataloga ako mozes malo pojasni hvala ti

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,799
pa bas i nije ta slika je komplicirana imam nesto od tog kataloga ako mozes malo pojasni hvala ti
Kad rastepeš onda slikaš (ako kupiš baterije) tak da ja malo opet popunim kolekciju. Ako kaj nebu jasno pitaš, ja odgovorim.
Dotoga malo gruntaj kaj je kaj i kaj bi moglo biti.
Evo ti mala pomoč ;)

93122857.jpg

N

Neven 533

Guest
Kad rastepeš onda slikaš (ako kupiš baterije) tak da ja malo opet popunim kolekciju. Ako kaj nebu jasno pitaš, ja odgovorim.
Dotoga malo gruntaj kaj je kaj i kaj bi moglo biti.
Evo ti mala pomoč ;)

93122857.jpg

ocu fotkat cu kupio sam baterije slikao sam im cjepac pa cu i ovo... hvala
ako zapne obratim ti se :drinkers:

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
ne ako ti nije tesko da objasnis ili mozda imas sliku kakvu..
1) ispustiš ulje iz kučišta (ako ga uopće ima )-dolje ti je čep
2) skineš poluosovinu sa kučištem (vijci poredani u krug mislim da su za ključ 19)Pazi da ti to nepadne na noge jer je dosta teško!
3)kad to skineš unutra imaš maticu koja priteže poluosovinu da se ne klima.
Prvo skineš kajlu koja tu maticu osigurava ,stegneš i vratiš kajlu nazad
4)vratiš sve nazad-tu ti priskoče ova dvojca što si ih mislio zvat-naliješ ulje na čep (bočni),staviš kotač i to je to.
tako bi trebalo biti ako je sve ispravno unutra-ali tako vjerojatno nije.
ONda ide ovako:
3a)skineš maticu i odneseš tokaru da ti napravi novi navoj na poluosovini i napravi novu maticu
3b)Kupiš nove ležaje (idu 2 kom) i semering i to promjeniš
3c)prekledaš u kakvom su stanju "trkači" u kučištu
4)vratiš sve nazad.................

N

Neven 533

Guest
1) ispustiš ulje iz kučišta (ako ga uopće ima )-dolje ti je čep
2) skineš poluosovinu sa kučištem (vijci poredani u krug mislim da su za ključ 19)Pazi da ti to nepadne na noge jer je dosta teško!
3)kad to skineš unutra imaš maticu koja priteže poluosovinu da se ne klima.
Prvo skineš kajlu koja tu maticu osigurava ,stegneš i vratiš kajlu nazad
4)vratiš sve nazad-tu ti priskoče ova dvojca što si ih mislio zvat-naliješ ulje na čep (bočni),staviš kotač i to je to.
tako bi trebalo biti ako je sve ispravno unutra-ali tako vjerojatno nije.
ONda ide ovako:
3a)skineš maticu i odneseš tokaru da ti napravi novi navoj na poluosovini i napravi novu maticu
3b)Kupiš nove ležaje (idu 2 kom) i semering i to promjeniš
3c)prekledaš u kakvom su stanju "trkači" u kučištu
4)vratiš sve nazad.................

e to si dobro rekao ako ima ulja hvala moram to rjesiti prije sezone sad za koji dan

Uploaded with ImageShack.us

img0963s.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Posljednje uređivanje od moderatora:

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
JBt.Nevene pa ti došao do diferencijala.Ako si isao stezati kotač nisi trebao to sve skidat.
Trebao si rastaviti na broju 11.(vidi muhaničarevu donju sliku)-tu se steže poluosovina.
Ako si ovo skinuo u komadu-mislim da nebudeš sexao ovih dana !

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,799
JBt.Nevene pa ti došao do diferencijala.Ako si isao stezati kotač nisi trebao to sve skidat.
Trebao si rastaviti na broju 11.(vidi muhaničarevu donju sliku)-tu se steže poluosovina.
Ako si ovo skinuo u komadu-mislim da nebudeš sexao ovih dana !
Možda su mu i kočnice bile malo slabije pa onda usput da se pogleda (kad je več ekipa na okupu)

N

Neven 533

Guest
Možda su mu i kočnice bile malo slabije pa onda usput da se pogleda (kad je več ekipa na okupu)

ma da mjenjat cu odmah i ploce i lezaje sve i semeringe tako da malo budem miran pa cemo ga i farbat i puno posla....

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
Bit će tu vražjeg posla kolko vidim.
Daj slikaj tu gdje su kočnice,to me zanima kako izgleda(lamele,kuglice idr)
JA cu morat kod sebe na 560 to rješavat pa da imam sliku iz prve ruke!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,799
ma da mjenjat cu odmah i ploce i lezaje sve i semeringe tako da malo budem miran pa cemo ga i farbat i puno posla....
I onda od toga silnog posla samo jedna sličica?
Ili si kupil neke loše baterije pa su več prazne :scratch

N

Neven 533

Guest
Bit će tu vražjeg posla kolko vidim.
Daj slikaj tu gdje su kočnice,to me zanima kako izgleda(lamele,kuglice idr)
JA cu morat kod sebe na 560 to rješavat pa da imam sliku iz prve ruke!

ja sam sebi slikao al te kuglice nikako naci heh slikao sam vecinu jos cu slikat bice..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,799
ja sam sebi slikao al te kuglice nikako naci heh slikao sam vecinu jos cu slikat bice..
Kak nemreš najti kuglice?
Da i ona druga šteka.

B

Bobo

Guest
Kad vec rastavljas sve iza, OBAVEZNO stavi gore kod cilindra hidraulicnom i feder da ploce skuplja jednu prema drugoj. NIKAD vise problema s kocnicama neces imati, ako ovo napravis.

Podmazi kuglice doobrom nekom masti, ima neka posebna, bakrena mislim da tu ide koja se lijepi ko luda...

dsc00068ao.jpg

N

Neven 533

Guest
Da i ona druga šteka.

nemam pojma sve sam slikao steka ucita sliku probat cu link staviti sutra kad ocistim sve slikati sve ja masno blatno

Kad vec rastavljas sve iza, OBAVEZNO stavi gore kod cilindra hidraulicnom i feder da ploce skuplja jednu prema drugoj. NIKAD vise problema s kocnicama neces imati, ako ovo napravis.

Podmazi kuglice doobrom nekom masti, ima neka posebna, bakrena mislim da tu ide koja se lijepi ko luda...

dsc00068ao.jpg

hvala da to sam cuo al sad kad imam sliku jasno je kako napraviti

Da i ona druga šteka.

evo jos jedne

poluosovina

Posljednje uređivanje od moderatora:
B

Bobo

Guest
U buduce slike trpaj u jedan komentar, a ne ih rasirivati na dvije stranice...

Ove sad sam spojio, al moderatori ili ja (koji se prvi zadesi) iduce duple komentare brise bez upozorenja.

Inace, kocnice su ti u zescem rasulu. dobro pa imas sad vremena i volje rastavljati sve redom, pa to i napravi i sredi ih ko covjek jednom za svagda. Feder na slici je uzet sa stojadina iz zadnje kocnice i u originalu sluzi za skupljanje pakni. Vrlo je jak i vrlo zilav. Na slici je feder pricvrscec nekim gumicama, ali to izbjegavaj jer gumica pukne i opet nemas nista. dakle, neka kruta veza federa s plocama i nemas brige vise nikad ni s gubljenjem ulja iz kocnica, nit sa zaglavljivanjem.

N

Neven 533

Guest

Ove sad sam spojio, al moderatori ili ja (koji se prvi zadesi) iduce duple komentare brise bez upozorenja.

Inace, kocnice su ti u zescem rasulu. dobro pa imas sad vremena i volje rastavljati sve redom, pa to i napravi i sredi ih ko covjek jednom za svagda. Feder na slici je uzet sa stojadina iz zadnje kocnice i u originalu sluzi za skupljanje pakni. Vrlo je jak i vrlo zilav. Na slici je feder pricvrscec nekim gumicama, ali to izbjegavaj jer gumica pukne i opet nemas nista. dakle, neka kruta veza federa s plocama i nemas brige vise nikad ni s gubljenjem ulja iz kocnica, nit sa zaglavljivanjem.

da ma nije htjelo primiti sve slike u jedan komentar stekalo mi al super si sredio to a da kakve su nisu mogle ni kociti na plocama blata ulja sad ce sve novo lijepo da se sredi pa da radi kako treba jer nista ne radi kako treba to me zivcira :x

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491

Inace, kocnice su ti u zescem rasulu. dobro pa imas sad vremena i volje rastavljati sve redom, pa to i napravi i sredi ih ko covjek jednom za svagda. Feder na slici je uzet sa stojadina iz zadnje kocnice i u originalu sluzi za skupljanje pakni. Vrlo je jak i vrlo zilav. Na slici je feder pricvrscen nekim gumicama, ali to izbjegavaj jer gumica pukne i opet nemas nista. dakle, neka kruta veza federa s plocama i nemas brige vise nikad ni s gubljenjem ulja iz kocnica, nit sa zaglavljivanjem.
Jes' ti siguran da bude mogel onda stisnuti pedalu kočnice? :lol:

Najnoviji postovi

Na vrh