Pa, ja sam ti lik, s malo više životnog i stručnog iskustva, nego ti to sebi možeš osmisliti i zamisliti.
Lako za to dok je smetnja banalne prirode i uzroka, ali dok ti život malo zakoplicira i zgadi problem, onda i ti budeš drukčije pjevao.
Samo da te "za kraj" naše diskusije pitam: da li možeš sebe zamisliti u traktoru "na krovu" (makar vidim da krov nemaš na avataru), dok te potjerala jednoosovinka prikolica, s gitrama (ako znaš što je to, ako neznaš, to je naš naziv za nastavke na stranice) puna drva, na jednoj ozbiljnoj uzbrdici, pa je traktor zdrobljen, svi kotači u zraku, ti imaš polomljena rebra i svašta nešto. To je između ostalih životnih veselja doživio moj pokojni tast, isto je s "nadobudnim prijateljima" sredio zračne kočnice i svašta još nešto... Nije me slušao što sam im govorio, a poslije sam opet ja bio dobar, no nije bitno...
Ja sam lik koji želi da novi i naivni ne ponavljaju tuđe gluposti i dovode time u novu pogibelj, ni sebe, ni druge, ni svoju imovinu. Ti si još jako nov i jako naivan za takvu problematiku života, a život ne budeš naučio preko foruma i yubito filmeka.
Samo se ti malo spusti na zemlju i nemoj se previše praviti pametan. Budi i pristojan, onako za dojam...
Tvoje kočnice su bitnije od motora i tvojih naivnih nebuloza, kako za tebe, tako i za druge s kojima sudjeluješ u životu.