Ovi kaj imaju pumpu hidraulike na motoru se možda griju i jače pa hidraulika radi...
Pošto kolega tvrdi da na mjestu nema grijanja (a hidraulici je svejedno jel na mjestu ili u vožnji, ionak pretače iz šupljeg u prazno), a isto tak tvrdi da je pojas ručne isključen i siguran je da ne grije u vožnji, ja bi probal na mjestu na suho.
Na što si mislio na "na mjestu na suho" ?
Probao sam 2 sata da radi na mjestu sa podignutim plugovima i nema grijanja. Ručna nije sigurno ...
Majstor veli da se zupčanici bez problema rukom okreču u getribi, da je pazio na to. Baš mi je misterij što se toliko grije u mjenjaču i prije nego smo zamjenili sve lagere, istrošene osovine i zupčanike i ista stvar nakon zamjene?
Uz to su obje nove pumpe, novi diferencijal, nove kočnice, nova kuplung lamela, nove obje lamele ....
Pa svaki mjenjač se mora grijat to je potpuno normalno. I još jednom kolko stupnjeva se grije do 80 stupnjeva je normalno. Pital sam kuma on je imao 577 i kaže da se isto mjenjač grijal da nisi mogao držat ruku na njemu, ali hidraulik je radil normalno.
Gle to mi je sad prva vijest.
Ima još tko 577 sa 5 brzina? Svima vam se grije mjenjač da nemožete držati ruku gore nakon 2 sata oranja?
Ja sam sad zamjenio i glavnu pumpu i hidraulika sad drži dok je vruč, ali ne čini mi se to baš normalno i koliko će tako raditi. Po zimi mogu orati u kratkoj majici kako grije kabinu.
Imam i IMT 533, tamo je središnji stup samo malo mlačan nakon cjelodnevnog rada, nemam nikakvog grijanja ničega