On ne radi popravak hidraulike(razvodnika, ventila,...).Što nema i na Baniji preko puta Lane tiskare neki hidrauličar?
Sad tek malo pažljivije gledam te slike. To je isti volan kao i na viljuškarima.Pozdrav. Kada se motor upali volan sam ide u lijevo. Može se motati u desno nije preteško ali nije to to. Sumnjam da je možda u pumpi ovo lijevo dije spremnik ulja mozda filter. Koje ulje ide unutra?
Mislim da je prva petoletka servo. Kada skinem ovu stangu koja ide od volana na ventil i rukom guram ventil servo se ne pomiče.
Isti, sa istim načinom upravljanja u ppt napravljen.To je isti volan kao i na viljuškarima.
Ako volan sam ide u jednu stranu, hidrauličnu komandu nešto drži aktivnom za tu stranu. Može to biti nehotice savijena neka poluga volana, loše naštelane kugle, krajnici spone volana, bilo što u mehanizmu. Nakon što ti počneš motati u drugu stranu, otkloniš taj uzrok i prebaciš aktivaciju komande hidraulike u drugu stranu. Klipnjača ti nije možda savijena?Pozdrav. Kada se motor upali volan sam ide u lijevo. Može se motati u desno nije preteško ali nije to to.
Pumpa samo tjera ulje, neprekidno i ona ne bira stranu kamo. Filter čisti smeće. Mi smo u hidraulici viljuškara koristili nešto kao Hidraol 40. Za tvoj traktor neznam što ili koje mora biti.Sumnjam da je možda u pumpi ovo lijevo dije spremnik ulja mozda filter. Koje ulje ide unutra?
Ovo meni nema logike, jer dok motaš volan ovime - tim konusnim nastavkom, preko toga upravljaš s tim cilindrom? Pišeš da se može motati i desno.Mislim da je prva petoletka servo. Kada skinem ovu stangu koja ide od volana na ventil i rukom guram ventil servo se ne pomiče.