• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT dorade i prerade.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,666
Opaaa, odlično je to ispalo, svaka pohvala za ideju i posebno za izradu.:(y):
 

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,734
Jako dobro, svaka čast. Još da je bilo staviti par simerbloka i podignuti pod.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
 

Kumic

Član
Tu od
7 Lis 2010
Poruka
196
Kolega, svaka čast. Odlično zamišljen i odrađen posao. :icon_pray:
 

sumadinac

Član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
815
Hvala svima na lepim recim :drink:
Sto se rupa na podu tice,onih oko pedala i izmedju nogostopa i menjaca,tj diferencijala,narucio sam patos gumu i iz jednog dela cu prekriti menjac i nogostope.
Razmisljao sam i o dizanju kabine,tj o dizanju komandi kocnica i kvacila,da bi imao ravan pod,ali sam odustao jer sam se vremenom navikao na fabricki,a ima i dosta posla jer bi onda morao i ostale komande(hidraulika,gas,volan...) i sediste da podizem a i visoki krov da pravim.
 
Posljednje uređivanje:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,955
Jako lijepo uređeno sad i grijanje ima smisla kad je kabina zatvorena i tapecirana.:icon_thumright::icon_thumright::icon_thumright::icon_thumright:.
 

sumadinac

Član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
815
Evo jos po neka inovacija od mene i dosta za ovu god:icon_mrgreen: mozda eventualno neka sitnica i da okacim vazdusnu sirenu i pp aparat.A za sl zimu ostavljam nozni gas,ubacivanje grejanja i napred plocu sa tegovima preko koje ce se raonik za sneg kaciti.


Stara rotacija na krovu mi je smetala zbog ulaska u garazu a da je fiksna pravila bi mi problem u vocnjaku i sumi pa sam ovako to izveo sad,odvrne se saf i okrene.
Radio sam i neku dodatnu instalaciju preko kabine za dodatne potrosace,radio i rotacija rade ali maglenke i upaljac iz nekog razloga ne,tj radile su,a sad vise ne a osiguraci pregoreli nisu :icon_scratch:
Ovako to sad izgleda:(happy):






I evo jedan video svega sto sam ove zime uradio:icon_pidu:
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=r6mrvY6WIYs[/YT]
 

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Kazu da je nemoguce...... Ali....
 

Prilozi

  • IMG_20170309_170727.jpg
    IMG_20170309_170727.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 396

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
533 sa dva izvoda hidraulike.... Slozio sam ovo za bocni pomak malcera.... I za jednog nevjernog juru, kockice su non stop dolje i nemaju ulogu ovdje, rade i poluge i pomak.....
 

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,955
Zakaj nebi moglo sa dva izvoda sem dugo radil (rolo balirka omotač) i još je tak jedini uvijet da poluge budu niže od zadane vrijednosti na kvadrantu .Meni je veči problem kaj nemogu raditi poluge i kiperi istovremeno bez dodatnog celindera i mali protok pumpe .
 

Najnoviji postovi

Na vrh