• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT motokultivatori

• Temu pokrenuo staffmen
  • Datum prvog posta
G

gogxily

Guest
Ima li ko kardan za IMT 506 za strižnu kosu da proda ili zna gdje ima u slavoniji da se uzme?

M

Marin2T

Guest
interesira me kolko su cola mali kotači za košnju od imt 506?

Boki_boo

Novi član
Tu od
23 Lip 2011
Poruka
16
Gdje u Osijeku ima za kupiti platinastu dugmad i svjećicu za 506? Kako se skida kondenzator? Probao sam ga izgurati i ne ide, kad sam skinuo da i njega promjenim!

S

staffmen

Guest
kondenzator izbijes cekicem ali ispod podlozi komad drveta da ga ne ostetis.
Isto tak ga i postavljas.

Kod mene isti problem vec par dana:
Stavio sam komplet paljenje od Tomosa jer od imt-a nije radilo.
Vozio sam se par dana i sad opet ne baca iskru.
Neznam u cemu je problem.

S

staffmen

Guest
na to sam isto pomislio...
Probat cu to isto paljenje stavit ponovno na tomosa. Ako ce radit onda je definitivno magnet ostiso.

Kolko kosta novi magnet?

Boki_boo

Novi član
Tu od
23 Lip 2011
Poruka
16
Ne baca mi iskru ali sam probao dodirom i zdrmalo me što će reči da ima struje. Da onda pogledam i magnete! U petak ću za Kupres pa da navratim u Doboj i pogledam pošto bi tamo bilo.

Boki_boo

Novi član
Tu od
23 Lip 2011
Poruka
16
Skinuo sa lulice kabel, ali ni tu ne baca kad primaknem masi. Sada ili je preslaba struja za iskru... Uglavnom, sada kad sam rastavio promjenit ću dijelove pa onda vidjeti.

S

staffmen

Guest
evo kod mene struja popravljena.
Ali...
Napravio svega par km voznje i crko je.
Iskru baca na svjecicu, al kad ocu upalit onda ili upali pa crkne nakon par sekundi, ili uopce nece upalit.
Kad nalijem malo benzina na klip i probam upalit onda kresne i opet crkne.
Nakon dužeg kurblanja svjecica nije zalijana al mi zna na grani auspuha curit crni benzin.
Fergazes sam oprao u benzinu.
Al opet isto.
Kaj bi to moglo bit?

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
si probal drugu svječicu, možda malo bedasto zvuči, ali one nekad znaju raditi probleme...

S

staffmen

Guest
na njemu je sad nakon popravka nova champion svjecica.
Na kraju je u njoj problem.
I najmanja masnoca joj smeta da baci iskru.
Tak da sam uzeo svjecicu bosh koja je stara oko 15g ocistio garež u onoj rupi, posmirglao ju i sad pali ko mina. A prije toga sam ocistio fergic uzalud.
Sad mi je žao kaj sam bacio 40kn za svjecicu, mogo sam rezervar napunit.

E jel zna neko kak rjesit problem oko curenja goriva pod cepom?
Ja nikad ne tocim vise od 2l jer mi kod voznje puno iscuri.

jvisekru

Novi član
Tu od
17 Srp 2011
Poruka
7
ma nema boljeg motokultivatora od imt 506.Nepoderiv je.Malo vise trosi ali moze povuci.Ima delova a i uvoze se i novi.

starcek

Novi član
Tu od
19 Srp 2011
Poruka
22
...ljudi pomoć...gdje se može nabaviti priključak kardana koji dolazi na blok da mogu prikopčati strižnu kosu?...unaprijed hvala...

jvisekru

Novi član
Tu od
17 Srp 2011
Poruka
7
...ljudi pomoć...gdje se može nabaviti priključak kardana koji dolazi na blok da mogu prikopčati strižnu kosu?...unaprijed hvala...

pokusaj u hongondolija osijek salju pouzecem sretno

Na vrh