S
staffmen
Guest
to je deponij od Tempa.
oni to sa bagerom kasnije utovaruju i voze dalje.
oni to sa bagerom kasnije utovaruju i voze dalje.
Svječica znači ispravna. Probaj nekaj drugo,,,,, možda podmazati sajlu :scratchMolim savjet! Motokultivator pali iz prve, fino radi na leru no kad dam jači gas i vratim na ler, ne smanjuje se odmah nego radi pojačano jedno 4-5 sek i onda se normalizira. Nova svjećica, Bosna, na njemu.
Bez uvrede, ali stoga brašna kruha nebudeImam staru 506-icu koja je dugo ležala. Mislim ju srediti i danas sam krenuo. Nisam mogao okrenuti klip. Skinuo sam cilindar i klipnjača i radilica je sva zarđala. Uspio sam razraditi. Očistio sam pretolejem i usuo motorno ulje sa ciljem da koliko toliko očisti hrđu. No, sada mi ne da mira misao da sve rastavim i promjenim ležaje i semeringe. No kako se skida i što da se dođe do radilice? Kad budem sastavljao je li važno na koliko se stežu šarafi? Na što moram paziti?
Semerinzi obavezno, a ležaj velike pesnice ako je stvarno nužno.Ma nije baš tako otišla. Na zamajcu je bilo naslaga hrđe koja je zablokirala okretanje. Ležaj male pesnice je ok. Bez problema sam skinuo klip. No, kako sam ga sada donekle rasklopio mislio sam onda odraditi i promjenu semeringa i ležaja velike pesnice. Na slikama rezervnih dijelova vidim da je velika pesnica spojena bolcnom na radilici. Ako se ne varam. Jel izbijanje ide na hladno ili se grije? Mora li se presom ili ide bez nje? Ima li netko shemu kako motor izgleda rastavljen? I da, da li osovine radilica leže u ležaju 6204 KG? Jer njega vidim u dijelovima motora.
I ne, ne vrijeđam se.
kak najlakse promjenit lezaj od radilice na 506 i to ovaj kod magneta?
Jel treba cjeli motor raskopat ili se da nekak drukcije? Malo fijuce dok radi.
Hehe, pa taj motor je u osnovi imao samo 2 brzine, tak da već imaš transportnu:blackeye...ima drukčiji sistem prebacivanja nego tomos i jednostavno nema mjesta za još jedan par...
ovo ti je osnova, ja ga tražim već godinama, ali kod nas ih nažalost nema
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=fcOLdR0gdwM&feature=related[/YT]
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=2G37xc6xuyg&feature=related[/YT]