• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

F

farmerLuka

Guest
Ma dajte ljudi pa nije 539 stvoren da tera roto drljacu i to jos od 2.5m to je stroj za traktor od 70ks pa nadalje ja sam bio zakacio 2.5m roto drljacu za 560 pa mu je na mjestima gdje je dublje propadala u zemlju bilo muka i na kraju ga nisam htjeo vise mucit nego sam prekacio za 577 onda je islo bez problema

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
ne ne planiram rotirat sa imt-om, znam da on nije namjenjen za to, ali išli smo čisto probat vidjeli ste da smo prošli nekih 8 m....
šogor mi vuče 2,5m sa 577, al na getribi ispod sjedala možeš peći jajca kako se ugrije.....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Nije odšarafiš ona 4 šarafića na šarafciger i cijev koja ide na usis ključ 17. Skineš poklopac i eto ti membrane.
Lakše ti bude ako skineš i filter ulja.
A zašto uopče misliš da je otišla membrana?
Ako nisi siguran provijeri ju prije skidanja.

B

Bobo

Guest
Jako jako skupo... Takvi traktori se prodaju i po puno nizoj cjeni, a za onaj odlican i onaj najgori ti nitko ne moze garantirati da ce raditi i da je sve ispravno na njemu, da nije pokrpano samo za prodaju... Tak da ono. sretno mu bilo za 80 000Kn, al jako tesko.

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
dali netko ima nekakve informacije o IMT 528 jedan ga tip kod Labina prodaje
god. 90. 3000 eur neznam za sate (Labinjanci cudno govore tesko se je s njima sporazumiti)

B

Bobo

Guest
539 s dva cilindra...

Previse novaca za takav traktor, iako su jako jako rijetki...

za 3000€ mozes naci 539 koji tog 528 zaore. Ipak su na 539 3 cilindra i okretni moment vjerujem da je veci, a "sitnih" 10 ks razlike u snazi necu ni spominjati.

trazi si dobar 539 i budi miran.

Tu od
3 Tra 2010
Poruka
465
ja ga vidio 528 '91. na jesenskom velesajmu u zg, inče isti motor je ko na tafe 27-28 2 cilindra, direktno ubrizgavanje 91,44x127....al 3000e previše malo....ajde da je 2000....

B

Bobo

Guest
Radi se o zglobnom IMT traktoru 5200 i sjetvospremacu 8m. Sve ukupno covjek cjeni 80 000Kn... Traktor je iz serije s mercedes motorom, dakle, jedan od boljih IMT "zglobasa" jer nije pre jak za slabe konusno-tanjuraste zupcanike koje veci modeli kidaju kao da su gumeni...

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749
maiky kaže:
dali netko ima nekakve informacije o IMT 528 jedan ga tip kod Labina prodaje
god. 90. 3000 eur neznam za sate (Labinjanci cudno govore tesko se je s njima sporazumiti)

ma ka labinjan gona da ga ne kapiš.

eheh
ja sam ti labinjan ali da se to prodaje kod nas nemam pojma...koje selo?

B

Bobo

Guest
Ovo nije original IMT. netko je napravio zanimljivu preradu. Kabina je s nekog drugog traktora (vuce me na kabinu s onog malog, zglobnog traktora), a hauba bih rekao da je s VTZ-a... Ne znam zasto, al me nekako podsjeca ne zetora, vjerovatno zbog bijelih felgi i crnog prednjeg mosta ;)

Uglavnom, trebalo bi pogledat u zivo, pa vidjeti o cemu se tocno radi.

Svidja mi se na neki cudan nacin ;)

Tu od
3 Tra 2010
Poruka
465
bobo, rekao bih da je ovo prerada neka, i to mi e čini štajerc, jer znam da su oni i univerzala neko vrijeme dorađivali...uts su se zvali.....

V

vedo

Guest
Bobo kaže:
Radi se o zglobnom IMT traktoru 5200 i sjetvospremacu 8m. Sve ukupno covjek cjeni 80 000Kn... Traktor je iz serije s mercedes motorom, dakle, jedan od boljih IMT "zglobasa" jer nije pre jak za slabe konusno-tanjuraste zupcanike koje veci modeli kidaju kao da su gumeni...

hm.....mislim da će ga teško prodat.....iako su to jaaako rijetki modeli i nikada nisam vidio zglobni traktor uživo.No sve u svemu želim vlasniku puno sreće pri prodaji iako i dalje ostajem pri mišljenju da će ga teško prodati.

Usput,da li neko zna neku stranicu gdje mogu naći slike od velikih IMT traktora.Tražio sam preko googlea i nema ništa ali sam uspio pronaći nešto na www.konedata.net

F

farmerLuka

Guest
Kabina i hauba na ovom 577 je od torpeda zadnjih serija zvao sa torpedo KVARNER

B

Bobo

Guest
vedo kaže:
Bobo kaže:

hm.....mislim da će ga teško prodat.....iako su to jaaako rijetki modeli i nikada nisam vidio zglobni traktor uživo.No sve u svemu želim vlasniku puno sreće pri prodaji iako i dalje ostajem pri mišljenju da će ga teško prodati.

Usput,da li neko zna neku stranicu gdje mogu naći slike od velikih IMT traktora.Tražio sam preko googlea i nema ništa ali sam uspio pronaći nešto na http://www.konedata.net

Idi na 199 stranicu ove teme i pogledaj na dnu stranice... Tvornicke IMT slike, a imas i IMT 5500 koji je najjaci europski traktor ikad pravljen u serijskoj proizvodnji...

V

vedo

Guest
Bobo hvala za slike pogledao sam ih super su,a ti si tamo spomenuo da su postojala samo 3 IMT 5500 traktora,pa da li bi neko znao gdje se oni sada nalaze :D

Najnoviji postovi

Na vrh