Bobo kaže:Nisu zglobni Brene, vec ovi...
Provjerena informacija 100%
Brena zato sto kad su izasli ti traktori bili su lijepip, lijepo "pjevaju" (zvuk je svjetski), puno trose, a ne rade nista
U srbiji ima i nadimak junica, sto ce reci, damo hranis i ulazes novce, a ne dobivas nista nazad
Bobo kaže:Hmmm, ovo ne spada u kategoriju Brena... Ovo je drugaciji traktor 100% od Brene. Mercedes motor, ZF mjenjac (mislim da ima i polovljenje brzina) puno veci i puno masivniji traktor. U dodatnoj opciji ima i EHR. Od takvih traktora postoje 5170 (kao taj s video clipa) 5173 takav s prednjim hidraulikom i kardanom, te 5210 iste velicine, samo motor 200KS...
To su traktori izmedju zglobasa i Brene... Oni imaju nadimak "Rogonja", jer imaju dva auspuha koji mu izgledaju kao rogovi
Patrik kaže:Pitao sam Kvarantu u Barbanu za kočnice za 539 i rekao mi je da ima neke jeftine od 50 kuna po komadu i neke malo skuplje od 95 kn po komadu. Sad zanima me koje da uzmem i kako se kreću cijene kod vas. i da rekao je da se to ljepi na željezo, a ako je željezo u k... onda još 60 kn po komadu.
Priznajem da otkada ja znam za 539 nisu nikad moji mjenjali kočnice, a to je skoro 30 godina.
MatijaKrizanicMF35 kaže:Bobo kaže:Hmmm, ovo ne spada u kategoriju Brena... Ovo je drugaciji traktor 100% od Brene. Mercedes motor, ZF mjenjac (mislim da ima i polovljenje brzina) puno veci i puno masivniji traktor. U dodatnoj opciji ima i EHR. Od takvih traktora postoje 5170 (kao taj s video clipa) 5173 takav s prednjim hidraulikom i kardanom, te 5210 iste velicine, samo motor 200KS...
To su traktori izmedju zglobasa i Brene... Oni imaju nadimak "Rogonja", jer imaju dva auspuha koji mu izgledaju kao rogovi
560, 565 i 569, ak se ne varam imaju nadimak rujkan
Bobo kaže:Hmmm, ovo ne spada u kategoriju Brena... Ovo je drugaciji traktor 100% od Brene. Mercedes motor, ZF mjenjac (mislim da ima i polovljenje brzina) puno veci i puno masivniji traktor. U dodatnoj opciji ima i EHR. Od takvih traktora postoje 5170 (kao taj s video clipa) 5173 takav s prednjim hidraulikom i kardanom, te 5210 iste velicine, samo motor 200KS...