vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
ništa novoga , ima ga na alnaseruAj da vidim ko od vas vako parkira svoj traktor doma http://www.motika.com.mk/images/stories/11-2010/26-mak-nesekojdnevni-/53.jpg
ništa novoga , ima ga na alnaseruAj da vidim ko od vas vako parkira svoj traktor doma http://www.motika.com.mk/images/stories/11-2010/26-mak-nesekojdnevni-/53.jpg
A jesi videl kak mu je okrenut auspuh :rolfer:ništa novoga , ima ga na alnaseru
A jesi videl kak mu je okrenut auspuh :rolfer:
To je valjda zimi umjesto grijanja :scratch
Ako ti je traktor takav kakav kazes da je onda ti je moj savjet ne prodaji ga. Zbilja su ovi iz druge polovice 80ih bolji od novih a kako je tvoj jako dobro ocuvan i nije puno radio to je zbilja steta prodati. Najbolje bi bilo ako bi mogao kupit nekakvoga jaceg a starog ferčibalda ostavit.
Uzmi 542, 5 brzina...
ne samo 5 brzina, nego i veća težina i snaga...
Motori JESU isti, ali im snaga NIJE ISTA. 540 i 542 IMAJU više ks na kotačima i na kardanu od 539, a da o upotrebivosti (nosivosti hidraulike) i vučnoj sili i ne govorimo.kaj nismo na kraju cijele price rekli da 539, 540 i 542 imaju jedan te isti motor i istu snagu? te stoga 542 kao najtezi ima 3 brzine sporije u odnosu na ova dva i zato su mu dodali 4. i 5. sinhroniziranu da i na asvaltu bude cemu?
Motori JESU isti, ali im snaga NIJE ISTA. 540 i 542 IMAJU više ks na kotačima i na kardanu od 539, a da o upotrebivosti (nosivosti hidraulike) i vučnoj sili i ne govorimo.
Dobro Mrki, ne odnosi se na hidrauliku na tvojem traktoru :finga::weedman::rolfer::drinkers::drinkers:artyman:artyman::rolfer::rolfer::rolfer:
puno stvari nije isto osim obujma motora odnocno onog 1.9.ahaaaaa, sorry, my bad...
znaci to je ko' npr, golf IV 1.9 TDI, a prodaju se 3 modela sa 90, 110 i 120 ks...? a isti motor...
Moral sam, a drago mi je da se ne srdiš.hehehe, jesi zajeban....
riješit ću ja to, samo mi je drago da netko prepoznaje mogućnosti ovoga traktora, u odnosu na prehvaljeni 539... rayer:rayer:
IMR M33/T na 539 i 542 su IDENTIČNI. Razlika je samo u podešenju VT pumpe i okretajima na kojima razvijaju maksimalnu snagu.puno stvari nije isto osim obujma motora odnocno onog 1.9.
Moral sam, a drago mi je da se ne srdiš.
Ne ja, jer nemam niti jednog niti drugog; to je Mario već davno rekel. A to su činjenice.