ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
Francek, jučer si nas napuštal jer ti niko ne odgovara, a danas več odustaješHvala narode kad otopli eto me na poslu.Sada uzalud,mnogo je hladno.Pozdrav,Frenki
Momak neki dobar trgovac :scratchPa dobro,moramo da damo malo vatre.Ali sam danas zvao momka od kok sam kupio IMT-a i reko mu kako nije u redu da samo sto sam kupio odmah rasturam(da mi se komsije raduju,jebg-)Na to ce on :Kod mene nije pustao a i stvarno ja sam ga dovezo nekih 20kmi kad sam stigo kuci nista nije pokazivao,nikakvo ulje.Kao razlog naveo je hladno vreme i da se semering(utvrdio)zbog hladnoce.I sad ja sam ga pre neki dan drzao upaljhenog i nesto radio sa njim,i u povratku u garazu nisam primetio da curi,pa pitam sebe dali da sacekam toplije dane pa sve to proverim u oranju i budem siguran u sve to ili raditi.Mozda su semerinzi na izdisaju.Ma nije problem sve to zameniti no problem je rasturiti pola traktor zbog dva semeringa.Pozdrav,da cujem vase misljenje.
Onda bu išlo puno lakše Mislim ovo na pol.Rakovica,pozdrav
Znači počnete u 24 sata, a završite u 12? Ako si tak mislil onda bi i mogli (ak zapnete) za pol dana završiti taj posel.Ma nije problem to zameniti,popijemo 2l vina pola dana i zavrseno nego nisam nesto voljan to da radim.Praticu malo situaciju pa cu tamo na prolece sigurno rasturati.A u principu nije los traktor za te pare jebga.poz.
Pa dobro,moramo da damo malo vatre.Ali sam danas zvao momka od kok sam kupio IMT-a i reko mu kako nije u redu da samo sto sam kupio odmah rasturam(da mi se komsije raduju,jebg-)Na to ce on :Kod mene nije pustao a i stvarno ja sam ga dovezo nekih 20kmi kad sam stigo kuci nista nije pokazivao,nikakvo ulje.Kao razlog naveo je hladno vreme i da se semering(utvrdio)zbog hladnoce.I sad ja sam ga pre neki dan drzao upaljhenog i nesto radio sa njim,i u povratku u garazu nisam primetio da curi,pa pitam sebe dali da sacekam toplije dane pa sve to proverim u oranju i budem siguran u sve to ili raditi.Mozda su semerinzi na izdisaju.Ma nije problem sve to zameniti no problem je rasturiti pola traktor zbog dva semeringa.Pozdrav,da cujem vase misljenje.
Pa dobro,moramo da damo malo vatre.Ali sam danas zvao momka od kok sam kupio IMT-a i reko mu kako nije u redu da samo sto sam kupio odmah rasturam(da mi se komsije raduju,jebg-)Na to ce on :Kod mene nije pustao a i stvarno ja sam ga dovezo nekih 20kmi kad sam stigo kuci nista nije pokazivao,nikakvo ulje.Kao razlog naveo je hladno vreme i da se semering(utvrdio)zbog hladnoce.I sad ja sam ga pre neki dan drzao upaljhenog i nesto radio sa njim,i u povratku u garazu nisam primetio da curi,pa pitam sebe dali da sacekam toplije dane pa sve to proverim u oranju i budem siguran u sve to ili raditi.Mozda su semerinzi na izdisaju.Ma nije problem sve to zameniti no problem je rasturiti pola traktor zbog dva semeringa.Pozdrav,da cujem vase misljenje.
Pare nisu problem,para nema.
Mozda ovde lezi resenje.a traktor cemo srediti.Ja i jos jedan ortak to resavamo za male pare.