N
Neven 533
Guest
IMT 533 alanser
Zanima me ako ko zna dali bi se u Srbiji mogao kupiti nov alanser i gdje???
Zanima me ako ko zna dali bi se u Srbiji mogao kupiti nov alanser i gdje???
Inače za IMTa je original Iskra tj. slovenski proizvod, a da li u srbiji proizvod nove anlasere i kakve to nemam pojma...Zanima me ako ko zna dali bi se u Srbiji mogao kupiti nov alanser i gdje???
Inače za IMTa je original Iskra tj. slovenski proizvod, a da li u srbiji proizvod nove anlasere i kakve to nemam pojma...
Stani bočno kraj traktora , rukom uhvati kotač na gornjoj strani .Postovani prijatelji imam jedno pitanje,kada idem preko rupa naravno na putu pozadi predpostavljam negde u ili pored diferencijala se cuje neka da nazovem lupnjava ali to su tupi zvuci koji dplaze odozdo a traktor je IMTe540.Ako neko zna ili je imao iskustva sa tim neka napise nesto.Pozdrav.
Stani bočno kraj traktora , rukom uhvati kotač na gornjoj strani .
Tad ga zanjiši kao da ga želiš prvnuti na bočnu stranu , znaći guraj /vuci najviše kaj možeš .
Ako imaš manje od 80 kila zovi nekog u pomoč.
Da li se kod tog njihanja ćuje isti zvuk?
I kaj onda ako se čuje, ekipa sa instrument limovima na poselStani bočno kraj traktora , rukom uhvati kotač na gornjoj strani .
Tad ga zanjiši kao da ga želiš prevrnuti na bočnu stranu , znaći guraj /vuci najviše kaj možeš .
Ako imaš manje od 80 kila zovi nekog u pomoč.
Da li se kod tog njihanja ćuje isti zvuk?
:rolleyess::drinkers:I kaj onda ako se čuje, ekipa sa instrument limovima na posel
I kaj onda ako se čuje, ekipa sa instrument limovima na posel
I kaj onda ako se čuje, ekipa sa instrument limovima na posel
U nedostatku komparatora, dobar bu i indigo papir....... samo neznam jel ga ima još za kupiti :scratchi komparatorom......:scratch
Pozdravljam sve forumase.Imao sam tomu vinkovica 730 i prodao.Prije dva dana sam kupio 539 imt,nemam zive veze o njemu a trebao bih neke sitnice da pomijenjam na njemu.Zamolio bih one koji imaju bilo kakve literature o njemu da mi posalju,bio bih jako zahvalan,unaprijed hvala sve najbolje...