• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Kićo,kao ponosni vlasnik više IMT-a ;) dali vrijedi taj 577 te novce? :)

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Uzivo nego kako! Ma zezam se malo nemoj zamjerit, traktor je zbilja dobar nema mu se sta zamjerit. Sitnice nisu bitne na to uopce negledam. Ako cemo tako onda bi i najjacim svjetskim markama nasli hrpu gresaka.

ajd vjerujem ti na riječ:cool: kad si ga uživo gledao,,, ovako na slikama izgleda malo nespretno riješeno

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Kićo,kao ponosni vlasnik više IMT-a ;) dali vrijedi taj 577 te novce? :)

Ne. I dok se skine pdv po meni to je puno. Da ima jos power ili EHR onda da ali ovo je bezobrazno velika cijena. Eto to je moje misljenje. On je OK i sve 5 ali puno je to soldeka.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Žao mi je kaj ga danas nisam uživo vidio, ali vidio sam ga prije u autopoljostroju i mogu samo reči da je traktor zvijer i nebih se bunio kad bi ga kupovao. Bolje mu paše crna boja nego siva, to apsolutno.
Cijena je previsoka, ali recimo da se tom traktoru ubaci samo prednja hidraulika, još malo dodatnih radnih farova i gdje koja sitnica još koja bi se onako čovjeku baš svidjela, ma kupovao bi se samo tako. Em su jeftini za održavanje, dijelova ima, elektronike nema ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Puno robusnije izgleda nego serije prije..

Dobro izgleda i na oko,sve u svemu nekak mi se sviđa:)

M

Miško 007

Guest
Baš je pila robusniji je jer je teži od starih serija ....
Majku mu prava pila ne bih se ni ja bunio da je moj...

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Prospekt kaze da je na vagi stisno 3980kg sto mi je za nepovjerovat. Agrofarm 100 koliko se sjecam je tezi 100kg.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Evo sad opet gledam slike ovog strojčine 577 i sve mi se više sviđa, Bože daj mi pare da ga kupim!!!!:prayer::prayer::prayer:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
a čujte koliko love toliko muzike ,opčenito su svi modeli od 70 -100 ks po ks skuplji nego oni veliki ali tko je bio na sajmu i vidio ove sve svjetske brendove vidio je da je to gomila plastike,lima i elektronike sa kojom velika večina nevoli biti na ti,meni osobno je taj 577 ok,jer bio je jedan njegov daljnji poznati rođak ima 92 ks a tri cilindra,turbo ,nekoliko desetaka metara razno raznih cijevčica i samo zbog jednostavnosti ovog prvog ne bih uzeo ovog drugog ali što bi rekli ljudi sto ljudi sti čudi ili kako je Savo jučer rekao za ruski traktor ako ga zavoliš za mjesec dana ,više ga ne prodaješ i opet uzimaš takvog:partyman::partyman:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Dobar je stroj,ali kak je to kvalitetno napravljeno,kakav je kvalitet materijala??

Ja bi prije kupio onaj stariji model tamo 90god pa na mlađe nego ovaj noviji..

diabola1210

Član
Tu od
25 Tra 2011
Poruka
589
Ovaj novi je zakon, prednji kraj od brene ja mislim. jedino sto su mu ostavili rezervoar gore, a traktor je dosta povisen, pa sad ti digni karnister goriva od 30 l!

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Dobar je stroj,ali kak je to kvalitetno napravljeno,kakav je kvalitet materijala??

Ja bi prije kupio onaj stariji model tamo 90god pa na mlađe nego ovaj noviji..

složio bi se s tobom.....da ga barem netko kupi odradi koju tisuću s njim, pa bi onda znali o čemu je riječ.....oni oko 90te godine su vjerojatno najkvalitetniji.......znam puno traktora tog godišta, koji nisu uopće otvarani.....

meni niti jedan imt veći od fergusona nije privlačan, pogotovo za te novce.......i to je traktor od samo 75ks i ništa više......opet vuče samo 2 brazde, a pitanje je kvalitete.......npr. jedan je kod mene uzeo JD 3650, odličan, sređen, za duplo manje novčića, a i dao bi se kladiti da će izdržati više od tog novog 577.......i učinak mu je puno veći.....taj novi 577 nebi trebao koštati više od 120 000kn, realno.......:partyman:

M

Miško 007

Guest
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=4WkgbzSETrg[/YT]

Evo kako je novi 577 slab jedan uradak o njemu ... ;)

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
na temelju tog videa zaključuješ da je 577 jak traktor........ :axe:

M

Miško 007

Guest
Ajde sto ti znas htio si vidit novi 577 u radu eto ti video pa gledaj.
Da se ne muči s 4 brazde pa eto.
Tri mu je optimalno za vući.
I taj traktor se ne stidi ni jednog 5 puta skupljega.
Radio sam s par komada i dobri su to traktori.
Ovi novi su mi super...
Da su bolja vremena jedan novi bi bio moj.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Ajde sto ti znas htio si vidit novi 577 u radu eto ti video pa gledaj.
Da se ne muči s 4 brazde pa eto.
Tri mu je optimalno za vući.
I taj traktor se ne stidi ni jednog 5 puta skupljega.
Radio sam s par komada i dobri su to traktori.
Ovi novi su mi super...
Da su bolja vremena jedan novi bi bio moj.
Več ako čemo raspravljat oko ovog oranja sa snimka,to ni nije oranje,to je "prašenje strništa"..Optimalno su 2br za takav traktor bio on DV ili običan.Može vuč 3br ali ne svugdje,ali tko voli nek izvoli..

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Ivanz
Zasto pljujes sedmicu? Imas kakav razlog? 577 je tezak 3980 a Agrofarm 80 3200kg, mislis li da je svabo bolji radnik? Mislis li da je toliko kvalitetniji koliko jeskuplji? Nema sanse. Agrofarm je traktor nula za svoju snagu, kilazu i cijenu.
Ni novi 577 ne vrijedi koliko su mu nabili cijenu ali svakako nije stroj za podcjenjivanje. Mislim da bi se gadno prevario da se ides kladiti protiv njega a za kojekakve izvikane.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
nije da pljujem......al cjena je pretjerana, i tu se slažeš samnom......

par komada novih IMTova, koje sam vidio, svi do jednog, nisu ni približno kvalitetni kao što su to bili prije.......a kako sam napisao, znam za stare traktore koji nisu bili rastavljeni i još odlično rade.......dok neki novi su bili više puta rastavljeni.......i to sve govori......

a vjerujem da ćeš se složiti samnom, ako daš 185 000kn, da očekuješ da je to novi traktor, a ne da opet moraš rastavljati kao da si kupio neki polovan.......imaš niz primjera ovdje na forumu, koji su se problemi javili, da ja nemoram pisati.......a vjerujem da znaš sve......cjena možda i nebi bila pretjerana, da su stavili još neke dodatke koje je netko već naveo, te da je kvaliteta kao od prije 20tak godina.......ovdje bi se vozili samo IMTovi i ništa više......ali nažalost nije tako.......

nažalost, nije to tako samo kod imt-a, i drugi proizvođači nisu nešto bolji.......npr zetor.......na oko 5500 sati, čovijek je u jesen stavio 3 garnituru klipova i stublina.......a traktor je ko iz trgovine, jer pazi na njega, a haubu još uvijek polira sa polir pastom.......i star je možda 12-13 godina.......:drinkers:

Najnoviji postovi

Na vrh