nije da pljujem......al cjena je pretjerana, i tu se slažeš samnom......
par komada novih IMTova, koje sam vidio, svi do jednog, nisu ni približno kvalitetni kao što su to bili prije.......a kako sam napisao, znam za stare traktore koji nisu bili rastavljeni i još odlično rade.......dok neki novi su bili više puta rastavljeni.......i to sve govori......
a vjerujem da ćeš se složiti samnom, ako daš 185 000kn, da očekuješ da je to novi traktor, a ne da opet moraš rastavljati kao da si kupio neki polovan.......imaš niz primjera ovdje na forumu, koji su se problemi javili, da ja nemoram pisati.......a vjerujem da znaš sve......cjena možda i nebi bila pretjerana, da su stavili još neke dodatke koje je netko već naveo, te da je kvaliteta kao od prije 20tak godina.......ovdje bi se vozili samo IMTovi i ništa više......ali nažalost nije tako.......
nažalost, nije to tako samo kod imt-a, i drugi proizvođači nisu nešto bolji.......npr zetor.......na oko 5500 sati, čovijek je u jesen stavio 3 garnituru klipova i stublina.......a traktor je ko iz trgovine, jer pazi na njega, a haubu još uvijek polira sa polir pastom.......i star je možda 12-13 godina.......:drinkers: