jesi ga probal upalit, možda mu je motor dobar? Kolko vidim nije baš previše ni mastan, sve drugo se da za malo novaca sredit, limarija i instalacija su najmanji problem.
Bio je dosta mastan kad se zadnji put koristio. :-/
jesi ga probal upalit, možda mu je motor dobar? Kolko vidim nije baš previše ni mastan, sve drugo se da za malo novaca sredit, limarija i instalacija su najmanji problem.
probaj ti njega u oranje, pa ćeš vidjeti kako funkcionira i kako pali, al bez spreja......onda će sve biti jasno
Ovisi koliko si spreman u njega uložiti i kak jako ga hočeš upicaniti. Ako makina kreše ima računice, ali ako i to treba slagati, vredi jako maloEvo, napokon sam pofotkao traktor pa me zanimaju vaša mišljenja (koliko se mogu dati na temelju fotki) jel to kaj vredi.
Ovisi koliko si spreman u njega uložiti i kak jako ga hočeš upicaniti. Ako makina kreše ima računice, ali ako i to treba slagati, vredi jako malo
Ne bi škodila još koja sličica.....jesi to ti bojao prednju masku....što u crno...?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE
To je traktor dvije klase iznad bilo kojeg JD
Ajd da vas ne moučim više..:weedman:ccc,a nebi se ni pohvalio :blackeye
a čemu će taj stroj služiti u tvom dvorištu?
Nešto novo je došlo u moj dvor:weedman:
Pozdrav marko93 :arrow:
Ovako sa slike traktor izgleda dobro i dosta očuvano, djed je dosta pazio na njega :finga:. Maska ofarbana u crno mu baš paše :rolleyess:.
Nešto novo je došlo u moj dvor:weedman:
Pozdrav marko93 :arrow:
Ovako sa slike traktor izgleda dobro i dosta očuvano, djed je dosta pazio na njega :finga:. Maska ofarbana u crno mu baš paše :rolleyess:.
Dobar je traktor,mada da sam se prije uhvatio toga traktora da ga malo dotjeram bio bi u još boljem stanju..Maska je djelo mojih ruku,prije je bila neka siva boja pa mi se nije baš dopala
Malo su mu loši blatobrani,dosta su ispucali pa bi ih trebalo povarit,mootor je još ko sunce na njemu..Do dana današnjeg ključ nije stavljen na motor.
AL eto sad kad je kod mene malo ču ga obnovit,popravit neke sitnice koje treba i dalje on ide u nove pobjede..:supz: