• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

B

Bobo

Guest
Nema potrebe za rotodrljacom... U mojoj zemlji je to bacanje novaca. Sjetvospremac ne siri od 4m zbog brda se bojim da ne bi bilo cupavih situacija...

Plug ce nositi ko od sale i za to i prvenstveno treba. Kako rekoh, 549 stigne sve pripremiti i ove jeseni ce vjerovatno tako i biti a onda kad se dodje do love i ako se traktor pokaze kao dobar ici cemo u nabavku sjetvospremaca na proljece.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Snaga se oseća!

:geek:

DSC_0452Kopiraj.jpg

DSC_0453Kopiraj.jpg

A ovaj je nakon malčiranja dobio pranje!

DSC_0454Kopiraj.jpg

DSC_0455Kopiraj.jpg

T

tuaregr10

Guest
Snaga se oseća!

:geek:

A ovaj je nakon malčiranja dobio pranje!

Pozdrav Antonio_JD :fball:
Kod 558 se sigurno "snaga oseća" jer imaju jako dobre motore, a ovaj je dobro očuvan i lijepo izgleda :supz:. Ima istu kabinu kakvu ja imam na IMT 542 :mrgreen:. 539 si lijepo ulickao i pripremio za daljnji rad :D.

nexx

Član
Tu od
22 Kol 2012
Poruka
41
pozdrav svima
ja sam novi clan
cestitam na kupovini
al ipak mislim da si trebo uzeti neki drugi jer 5106 il 5136 su veliki potrosaci
bar ja sam tako cuo

nexx

Član
Tu od
22 Kol 2012
Poruka
41
izvinte sto prekidam temu al imam pitanje za zmaja
znal ko gdje ima dobar adapter za kukuruz 4 reda
i koja je cijena
hvala unaprijed

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
i postoji ti opcija edit tak da si mogel sve stavit u jedan post...:finga:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Evo jednog "potrošača"

img1682g.jpg

treba jos tapecirat kabinu i krov iznutra i namontirat utovarivac.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Nema se šta reći nego što bi rekla mala djeca daj mi jedan đir,svaka čast na uređenom stroju,daj ga dovezi gaziti silžu:partyman::partyman::partyman:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma sad ima da dođe delegacija drito iz IMTa i ponude Kići golemu paru da izlože stroj ispred tvornice,pa ako ponude ljepi iznos eurića možda i Kićo proda ali nešto sam sumnjičav da bude bio za prodaju:rolleyess::rolleyess::rolleyess:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Nema se šta reći nego što bi rekla mala djeca daj mi jedan đir,svaka čast na uređenom stroju,daj ga dovezi gaziti silžu:partyman::partyman::partyman:

:weedman: i tata bi sine :finga:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Dobro sređen stroj:partyman:

Samo ne stoje mu ovakve felge baš iza,bolje su one s utezima.

I zašto visi prema nazad?

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
marko93 imam ja utege za zadnje kotace nisu jos pofarbani ko ni prednji... a traktor ne visi u nazad, oko te vara, bas je suprotno. mozda nije najbolje poslikano.

i tata bi sine lol ahahahaaaa dooobar!!

ajkula ako rodjo prihvati rizik voznje tamo i natrag bez registracije dodjem ja nije problem samo kazne su malo prevelike.

Decki za koji min stize jos jedna Brenka pa ju ujutro rastavljamo majstor Bobo, moja malenkost i moj osobni mestar g. stariji sin. Cim dodje poslikat cu ga i saljem Bobi slike pa ako hoce nek stavlja.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
možda je glupo pitanje ali zašto ga zovete Brena...:scratch

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Ima puno tumacenja povezanosti s tim imenom, Brena je '80.ih godina bila vrlo moćna i popularna žena, puno zaradjivala a puno i trosila. Neki ih zovu "junice"...

B

Bobo

Guest
Aj da se i ja javim sa sela. Internet na mobitelu je debilana..
Ovak, u 8 ujutro krece "mesarija" kod Kice. Slike ne mogu preko mobitela stavljati pa sam rekao da mi nista ni ne salje

Bit ce slika u dogledno vrijeme cim se kompjutera docepam.

Brena ima takav nadimak kod nas jer lijepo izgleda, lijepo pjeva, puno trosi a nista ne radi, u vojvodini ima nadimak junica iz slicnih razloga.

Najnoviji postovi

Na vrh