E, ajmo redom:
Ovako je to izgledalo kad je dotjerano kod Kice, spremno za skidanje utovarivaca:
Ovdje se vidim ja kako nesto mrdam, progoreno koljeno auspuha, 20 kila masnih naslaga po motoru. Utovarivac i nosaci vec skinuti:
Redom: Moj otac, Kicin junior, Moja "velikost" i Ajkula
Ovo ti je traktor, drzis ga 10 godina u vocnjaku bez poklopca na usisu zraka, strunu i kuciste i filteri za zrak, a traktor i dalje ide li ga ide
Nosaci utovarivaca, na slici fali donja ploca sto se sarafi na zvono kvacila, vrlo masivno i tesko, pitajte Ajkulu, on je nosio vecinu
Operacija uspjela, pacijent prezivio. Provozali smo 5106, i onda mi Junior vadio mast kad smo provozali i 5136... Ljute zvijeri i jedan i drugi, samo se treba navici na njih
Ovim putem molim sve koji ovo citaju da mi pomognu u potrazi za jednom (pozeljno obje) zadnje vanjske gume dimenzije 18.4-38. Na slikama se ni priblizno ne vidi uzasno stanje guma, pogotovo lijeve, mislim da ni voznju do pozege ne bi izdrzala... Ako se nista ne nadje, kupit cemo nove gume ali volio bih bar godinu dvije kotrljati neke polovnjace da se malo sastanem s novcima. Ovo na slici izgleda solidno, ali se ne vide ogromne pukotine na gumama sa unutarnjih strana...