• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ljudi božji kad se danas Bobo uhvatio ključeva i navalio na Brenu,ja sam mislio da bude odmah cijela rasturena,baš je bilo zgodno gledati sa strane kako on ,stari otac,Kićo i junior šarafe,toliko su se uvukli na šarafnje da im se i piva ugrijala:weedman::weedman:,uglavnom bude od toga šarafanja izašao traktor,pa ipak je to IMT:drinkers::drinkers::weedman::weedman:,zamastili su se naopako,bude Kićo postavio par slikica naknadno

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
e,pitanjce,sad sam vozio crijep i kad je to mama skladala iz gajbe,ja sam išo provjerit ulje i primjetio sam da se dimi iz te cijevi od ulja...di je onaj štapič mjerač...to normalno il kvar?

ak neko nezna,imam 533

Posljednje uređivanje:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
a jel normalno kad imam u gajbi 300 kg/l vode i kad idem lagano na rikverc (pustam kuplung i opet stiščem,puštam stihčem...) kad pritisnem kuplung unutra nesto pocne ropati

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
A kak dugo bu normalno?
Dok ne ispusti dušu do kraja ;)
a jel normalno kad imam u gajbi 300 kg/l vode i kad idem lagano na rikverc (pustam kuplung i opet stiščem,puštam stihčem...) kad pritisnem kuplung unutra nesto pocne ropati
E to več nije normalno.

B

Bobo

Guest
E, ajmo redom:

Ovako je to izgledalo kad je dotjerano kod Kice, spremno za skidanje utovarivaca:

Ovdje se vidim ja kako nesto mrdam, progoreno koljeno auspuha, 20 kila masnih naslaga po motoru. Utovarivac i nosaci vec skinuti:

Redom: Moj otac, Kicin junior, Moja "velikost" i Ajkula

Ovo ti je traktor, drzis ga 10 godina u vocnjaku bez poklopca na usisu zraka, strunu i kuciste i filteri za zrak, a traktor i dalje ide li ga ide ;)

Nosaci utovarivaca, na slici fali donja ploca sto se sarafi na zvono kvacila, vrlo masivno i tesko, pitajte Ajkulu, on je nosio vecinu ;)

Operacija uspjela, pacijent prezivio. Provozali smo 5106, i onda mi Junior vadio mast kad smo provozali i 5136... Ljute zvijeri i jedan i drugi, samo se treba navici na njih

Ovim putem molim sve koji ovo citaju da mi pomognu u potrazi za jednom (pozeljno obje) zadnje vanjske gume dimenzije 18.4-38. Na slikama se ni priblizno ne vidi uzasno stanje guma, pogotovo lijeve, mislim da ni voznju do pozege ne bi izdrzala... Ako se nista ne nadje, kupit cemo nove gume ali volio bih bar godinu dvije kotrljati neke polovnjace da se malo sastanem s novcima. Ovo na slici izgleda solidno, ali se ne vide ogromne pukotine na gumama sa unutarnjih strana...

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
gume sam imao prošle godine, kada sam htio staviti na rusa, pa odustao i gume otišle.....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
E moj Bobo, da si javil i ja bi se došel malo nasloniti na raketu ;)

B

Bobo

Guest
E, steta za gume... daj iskopaj jos jedan par ;)

Muhanicar: Pa otkud ja znam da bi se ti htio naslanjati na stroja ;) Lijepo smo i Kico i ja napisali dan ranije da je masarija kod njega sutradan od 8 ujutro pa na dalje...

Registracija je 31.08 ak ose ne varam i iduci vikend sam opet kod Kice na dostelavanju kocnica, promjeni svih ulja, i vrlo vjerovatno promjeni guma pa eto, da se zna da ima tu jos dosta posla ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Samo vi radite, preveliki bi vam to trošak bil :lol:, ali ako treba bumo se organizirali ;);)

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
e,a kaj bi to ropanje moglo biti?? traktor ide uskoro na pol pa da znamo kupit...trebaamo semering jer kaplje,neki fiber...al starog je strah da ak ga stavimo na pol kakva je lamela da necemo onda i nju mijenjat

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Kupovali bute ionak kad ga raskolite popola i utvrdite kaj vam sve treba, bar toga u svakoj trafici ima.

To kaj ti čuješ najvjerojatnije vijci na capicama pile po lameli drugog stepena ili je otišel potisni lager :scratch
Kaj ga ima biti strah lamele? Ona ne grize, a "kvalitetnija" TMS Ivanec košta samo 200-tinjak kn, normalno riječ je o vučnoj, ona kardanska je mrvicu skuplja. Capice, i ostali pripadajuči dijelovi (Indija) koje treba zamjeniti su 300-tinjak kn. potisni 80-tak kn. I tak dalje.

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
Fantastična je Brentača! Zamisli da joj skineš kabinu i tak voziš? Zar ne bi to bilo baš zvjerski? :D

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Kupovali bute ionak kad ga raskolite popola i utvrdite kaj vam sve treba, bar toga u svakoj trafici ima.

To kaj ti čuješ najvjerojatnije vijci na capicama pile po lameli drugog stepena ili je otišel potisni lager :scratch
Kaj ga ima biti strah lamele? Ona ne grize, a "kvalitetnija" TMS Ivanec košta samo 200-tinjak kn, normalno riječ je o vučnoj, ona kardanska je mrvicu skuplja. Capice, i ostali pripadajuči dijelovi (Indija) koje treba zamjeniti su 300-tinjak kn. potisni 80-tak kn. I tak dalje.

drugi stepen? ja imam jednostepeno kvacilo

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
E onda ga jebi, još ako je stari tip korpe ................. prodaj to

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
E onda ga jebi, još ako je stari tip korpe ................. prodaj to

si lud? o_O
nedam ja svog 533,prirasto mi je srcu
i jos imam neke gore od MF 35 tak da je bolji od normalnog 533...
nezz sta je stari govorio,klipnjace,glava il tak neke

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Fantastična je Brentača! :D

img1724oz.jpg

Hmmm da, njegova Brentaca je na cesti brza od moje Brentace, zna li ko razlog?

Najnoviji postovi

Na vrh