• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

B

Bobo

Guest
Razletit se nece... Rakovica je to, jos ugradjena u IMT... Nema sanse da se razleti ;) razletit ce ti se glava od buke i drugo nista...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Ma auspuh na 565 mi je gotov, trul je baš i pregoren, dere se ovako i onako, a i motor je skoro pa gotov, ali pobral je do sad oko 20-25 rali kukuruza i samo jedno 10 litara ulja je razbacal oko sebe, nije tak prestrašno mislil sam da bude i gore.
Gledam baš danas taj auspuh i puše na spoju lonca i cijevi, a tu je jednostavno pregorio i strunuo, pa mi pada napamet da stavim samo cjev umjesto auspuha, znam da se bude deral, no to je manje bitno, samo me interesira dal se može motor razletit zbog toga??? ;)

Znam jednog 565 koji več jedno 10god ima samo INOX cijev..Dere se na sve strane ali motor ne staje.Ima debelo preko 10 000rs,kad vidi neko brdo več mu obrtaji padaju a kamoli tek kad kreene uz brdo s prikolicom tad je muka..

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
ja sam svoj auspuh jucer vario jer je pusti na varu pa mi vrag nije dao mira pa sam mu izvadio sve iznutra prvi sat mi je bio fora al kasnije poludio sam jos sam malciro(radni zahvat 1.80) neku staru travu i siblje di je trebalo gasa jebenog sad ce novi gore da ne oglusim

Posljednje uređivanje:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Moram testirati, prije testa neznam ništa :D
Drugi tjedan ga spremam za tehnički pa bude i auspuh došel na red, javim vam.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
DSC_0531Kopiraj.jpg

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,802
Kolko je lit. ta cisterna, čini mi se nešto veća nego moja

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Ma auspuh na 565 mi je gotov, trul je baš i pregoren, dere se ovako i onako, a i motor je skoro pa gotov, ali pobral je do sad oko 20-25 rali kukuruza i samo jedno 10 litara ulja je razbacal oko sebe, nije tak prestrašno mislil sam da bude i gore.
Gledam baš danas taj auspuh i puše na spoju lonca i cijevi, a tu je jednostavno pregorio i strunuo, pa mi pada napamet da stavim samo cjev umjesto auspuha, znam da se bude deral, no to je manje bitno, samo me interesira dal se može motor razletit zbog toga??? ;)

Znam smo da zbog neisprvnog aspuha mogu stradati ventili.

T

tuaregr10

Guest
Hvala Ranko, evo macana u berbi

Nedaju mi vise na Imageshack... fuj!

Pozdrav Kićo :fball:
"Macan" ovako sa utovarivačem još ljepše izgleda nego prije, svaka čast, sređen je za pet :finga:. A što se dogodilo šoferu, izgleda umorno :scratch? Sigurno je došao iz noćne sa šanka :partyman:!

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Ah, sofer iz nocne redovito dolazi najranije u 4 a znade se zalomit recimo 7 ili 9 ujutro pa onda boluje ko "Žikina kobila".
Stroj ujutro krece na utovar stajnjaka na jednu farmu narednih 4-5 dana pa koliko izdrzimo. Vozi se kipericama pa onda opet utovar na djubretarke...

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
au u koju hrpu gnoja Kićo naterao brenu ali bude ona to riješila a što se tiće juniora ,izgleda da je Kićo zaboravio kako je to imati 20 godina i još ako si miljenik ženskog roda:partyman::partyman::partyman:

Tu od
24 Srp 2012
Poruka
89
čitam malo ovu vašu temu, novi sam na forumu...i svi hvale taj famozni IMT 577, mi ga imali i više nikad, da mi ga netko zabadave da nebi ga uzeo, na tom traktoru jednostavno je nemoguće složit kočnice, iuzetak je motor, stvarno je jak, ali sve ostalo...katastrofa :oops:

B

brajce92

Guest
čitam malo ovu vašu temu, novi sam na forumu...i svi hvale taj famozni IMT 577, mi ga imali i više nikad, da mi ga netko zabadave da nebi ga uzeo, na tom traktoru jednostavno je nemoguće složit kočnice, iuzetak je motor, stvarno je jak, ali sve ostalo...katastrofa :oops:
sto se tice kocnica prijatelju to se moze rijesiti,kod mene prijatelj radi kocnice,ubacuje novi sistem kocenja,radi sa garancijom

B

brajce92

Guest
Jel radi i kočnice na 558?
radi na IMT 558,560 i 577,al uradi kocnice ko ABS,mozes se zaustaviti gdje god zaželiš i ja mislim da radi kocnice sa garancijom,ako te jos sta interesuje javi mi se,lijep pozdrav

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
sto se tice kocnica prijatelju to se moze rijesiti,kod mene prijatelj radi kocnice,ubacuje novi sistem kocenja,radi sa garancijom
Možeš malo pobliže pojasniti. Kaj ubacuje cijeli sistem kočenja novi ili ostavlja postoječi sa nekim doradama?

Na vrh