B
Bobo
Guest
Razletit se nece... Rakovica je to, jos ugradjena u IMT... Nema sanse da se razleti razletit ce ti se glava od buke i drugo nista...
Ma auspuh na 565 mi je gotov, trul je baš i pregoren, dere se ovako i onako, a i motor je skoro pa gotov, ali pobral je do sad oko 20-25 rali kukuruza i samo jedno 10 litara ulja je razbacal oko sebe, nije tak prestrašno mislil sam da bude i gore.
Gledam baš danas taj auspuh i puše na spoju lonca i cijevi, a tu je jednostavno pregorio i strunuo, pa mi pada napamet da stavim samo cjev umjesto auspuha, znam da se bude deral, no to je manje bitno, samo me interesira dal se može motor razletit zbog toga???
Kolko je lit. ta cisterna, čini mi se nešto veća nego moja
Ma auspuh na 565 mi je gotov, trul je baš i pregoren, dere se ovako i onako, a i motor je skoro pa gotov, ali pobral je do sad oko 20-25 rali kukuruza i samo jedno 10 litara ulja je razbacal oko sebe, nije tak prestrašno mislil sam da bude i gore.
Gledam baš danas taj auspuh i puše na spoju lonca i cijevi, a tu je jednostavno pregorio i strunuo, pa mi pada napamet da stavim samo cjev umjesto auspuha, znam da se bude deral, no to je manje bitno, samo me interesira dal se može motor razletit zbog toga???
Hvala Ranko, evo macana u berbi
Nedaju mi vise na Imageshack... fuj!
sto se tice kocnica prijatelju to se moze rijesiti,kod mene prijatelj radi kocnice,ubacuje novi sistem kocenja,radi sa garancijomčitam malo ovu vašu temu, novi sam na forumu...i svi hvale taj famozni IMT 577, mi ga imali i više nikad, da mi ga netko zabadave da nebi ga uzeo, na tom traktoru jednostavno je nemoguće složit kočnice, iuzetak je motor, stvarno je jak, ali sve ostalo...katastrofa
radi na IMT 558,560 i 577,al uradi kocnice ko ABS,mozes se zaustaviti gdje god zaželiš i ja mislim da radi kocnice sa garancijom,ako te jos sta interesuje javi mi se,lijep pozdravJel radi i kočnice na 558?
Možeš malo pobliže pojasniti. Kaj ubacuje cijeli sistem kočenja novi ili ostavlja postoječi sa nekim doradama?sto se tice kocnica prijatelju to se moze rijesiti,kod mene prijatelj radi kocnice,ubacuje novi sistem kocenja,radi sa garancijom