• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

B

brajce92

Guest
Možeš malo pobliže pojasniti. Kaj ubacuje cijeli sistem kočenja novi ili ostavlja postoječi sa nekim doradama?

znaci izbacuje se kompletan postojeci sistem i ugrađuje hidraulicne cilindre koi direktno napadaju na potisnu plocu a ploca na lamelu,ostaje jedna lamela, cilindre on pravi znaći ne mogu se nigdje kupiti,nadam se da sam vam pomogo,lijep pozdrav

Tu od
24 Srp 2012
Poruka
89
znaci izbacuje se kompletan postojeci sistem i ugrađuje hidraulicne cilindre koi direktno napadaju na potisnu plocu a ploca na lamelu,ostaje jedna lamela, cilindre on pravi znaći ne mogu se nigdje kupiti,nadam se da sam vam pomogo,lijep pozdrav

aa ljepo od tebe, ali ne baš...ja ne vjerujem u više nijedan sistem kad je taj traktor u pitanju :madmana:

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
čika franc,a zamisli takvom traktoru napraviti pouzdane i dobre kočnice......snage ima,mase ima još hidrostatski volan,prednju vuču i takve kočnice,,,,,šta više treba.

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
čika franc,a zamisli takvom traktoru napraviti pouzdane i dobre kočnice......snage ima,mase ima još hidrostatski volan,prednju vuču i takve kočnice,,,,,šta više treba.

stvarno si malo stvari nabrojao....

Tu od
24 Srp 2012
Poruka
89

a netreba ništa, dobar je on, samo te kočnice, ne kužim zašto su tak glupe napravili...ali to da, taj povuče kaj oće za sobom, motor je nenormalno jak i izdržljiv

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
kada sam ovo vidio :rolleyess::madmana:

moj 533, koji je samo kod mene odradio preko 2500 sati ima bolji pritisak od njegovog novog.......i ja mislim kako mi se bliži generalna, ove godine odradio do sada 320 sati, samo zamjena ulja i filtera, te pukla prednja guma......

takav traktor kod nas dođe 80 000kn, što ipak nije malo novca........

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Nebi me čudilo da imaju jednu grešku na motoru npr, a i to se da ispitati gdje gubi pritisak, opet pritisak nema veze s potrošnjom ulja.. al ti traktori su u svim segmentima loši, a 30 godina se rade na isti kalup.. očito se štedi na materijalu.

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
Ne štedi se na materijalu, nego taj materijal nema kvalitetu. Isto ga ide jer su kalupi iz prošlog vijeka. Nekad nepoderivo a danas kineski motori su premija za IMR

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Boja puno ljepse izgleda dok se prosuši

img1588d.jpg

Jedno pitanje;ova mat crna boja,hm koja je to konkretno vrsta boje,oču reć kad dođem u trgovinu autolakova kaj da kažem trgovcu koju boju trebam da mi ne uvali nek kaj nebu dobro.
Pitao u lokalnoj željezari a tip mi nudi crnu mat termo boju za gusnate peči i sl farbat:confused:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
2K, a za cijenu ti nemam pojma jer je boja kao "stara" išla u otpis iz jedne autolakrinice.

Najnoviji postovi

Na vrh