• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
IMT nemože imati suhi motor zato kaj ima rezervar na njemu pa se uvek malo prolije juhe i to ga zamasti jadnička :finga:

seljačina

Član
Tu od
26 Kol 2012
Poruka
123
IMT nemože imati suhi motor zato kaj ima rezervar na njemu pa se uvek malo prolije juhe i to ga zamasti jadnička :finga:

Ja sam doskočio i tom prolijevanju: dvije tri "šljiveee" prije da mi ruke ne heklaju.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ja nisam 2 puta u životu prolio naftu tako da bi se cjedila s rezervara po motoru....mislim stvarno, pa nemrete tak :D

I

IvanVl

Guest
IMT mog tate ima okapnicu na rezervoaru tak da je nemoguče naftom zaliti motor .
Vjerojatno ima i vaš .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
IMT mog tate ima okapnicu na rezervoaru tak da je nemoguče naftom zaliti motor .
Vjerojatno ima i vaš .
Videl sam to na jednom, prava stvar:supz:.
Čak je taj imal i doradu, cijev na koju je bilo skopčano crijevo i spojeno sa onom koja služi za povrat sa dizi.

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Evo za ljubitelje IMT-a :partyman:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Ss9kHJc5dX4[/YT]

I jos da dodam, cestitke Bobi na kupovini Brene
A i Kici, na perfektnom remontu njegove masine, moglo bi se komotno reci da si dobio novi traktor u dvoristu :supz:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Hvala Ranko, evo macana u berbi

viewer.php
[/URL][/IMG]

Nedaju mi vise na Imageshack... fuj!

B

Bobo

Guest
Ooooo da s utezima nazad i utovarivacem naprijed to je sasvim drugi traktor...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Sve 5 samo motor mu je ko mala atomska, ludnica.

Kićo, imas prave strojeve, svaka ti cast.. i massey i imt su u izvanrednom stanju.. a sigurno su ti i drugi strojevi takvi... :prayer:

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
E Kico ovu kompletnu sliku cekam ;)
Stvarno ekstra izgleda, sad nema vise brige za utovar stajnjaka i ostaloga tereta i zajebancije sa onim zadnjim utovarivacima
Valjala bi jos koja slika i narvno video u radu, kad bude nakakav utovar

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Hvala Ranko, evo macana u berbi

viewer.php
[/URL][/IMG]

Nedaju mi vise na Imageshack... fuj!

Jednog dana ču si morat nabavit jedan primjerak ovakvog,kad-tad al bude;)

5136 je sila,a kako tek onda 5170 ili 5270,hjoj.....:weedman:

Tu od
3 Tra 2010
Poruka
465
Evo, ne mogu sakriti odusevljenje sto mi je jedan clan Srpskog foruma poslao ove rijetke slike. Naime, radi se o tvornickim slikama IMT traktora koje su jako rijetke a imao sam srecu da sam naisao na covjeka koji ih je bio voljan podijeliti, pa cu ih i ja podijeliti s vama. Da se razumijemo da su slike iz doba dok je IMT punom parom pravio traktore i da se na pojedinim slikama mozda nalaze i prototipovi.

Ovo je samo dio onoga sto mi je poslano, ali za sada dovoljno:

539 O.L. kakav je bio zamisljen:
04imt539.jpg

542 O.L. iz istog vremena:
051imt542sakabinom.jpg

ove kabine se rade još i dan danas i koliko čujem možda će biti prva ugradnja.
proizvodi ih TEHNOMEHANIKA Orašje.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Dali bi kaj naškodilo motoru da se umjesto klasičnog auspuha stavi samo obična, pocinčana, prazna cijev na koljeno i na vrhu se samo zafrkne da voda ne curi unutra??

B

Bobo

Guest
Ma kakva pocincana... Kromirana... Ne skodi mu previse, kazu da nagore ventili ako je ispuh pre direktan ali ja to do sad jos nikad nisam imao prilike osjetiti...

Nemoj to raditi, naskodit ce ti usima, morat ces kao i ja u traktoru nositi antifone...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Dali bi kaj naškodilo motoru da se umjesto klasičnog auspuha stavi samo obična, pocinčana, prazna cijev na koljeno i na vrhu se samo zafrkne da voda ne curi unutra??

Motoru ne,al vozač bi odma osjetio zvučnu razliku:partyman:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma auspuh na 565 mi je gotov, trul je baš i pregoren, dere se ovako i onako, a i motor je skoro pa gotov, ali pobral je do sad oko 20-25 rali kukuruza i samo jedno 10 litara ulja je razbacal oko sebe, nije tak prestrašno mislil sam da bude i gore.
Gledam baš danas taj auspuh i puše na spoju lonca i cijevi, a tu je jednostavno pregorio i strunuo, pa mi pada napamet da stavim samo cjev umjesto auspuha, znam da se bude deral, no to je manje bitno, samo me interesira dal se može motor razletit zbog toga??? ;)

Najnoviji postovi

Na vrh