• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kad imaš IMT nisi ozbiljan nego jadan bijesan i sl hi hi a vozil sam ih više nego neki kolega ima godina :(rofl):

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Za tih 8 tis eur kupi golfa 5 za takve egzibicije i da te Bog vidi.. :icon_mrgreen: Pusti imt-a..

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Ali IMT je IMT... kad se navezeš pred crkvu nedjelju jutro, ima da sve babe mam se presele na groblje....

Imal IMT sa zračnim kočnicama?

T

Toni

Guest
Znam da ima cep sa strane al neam tako veliki imbus pa sam mislio da zna netko ovako ja sam izmjerio 13 cm ali tamo di je cep je dublje

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Mislim da je imbus 17 il tak nešto,ne sječam se više,uzmeš maticu M 10 il koja več odgovara ,tj dvije matice,zavariš ih međusobno i evo ti imbusa,na kontra stranu samo natakneš obični ključ,gedoru il kaj ti več odgovara,a imaš i izduženih matica za kupit pa netrebaš obične varit

T

Toni

Guest
Znaci imbus 17 bi trebao odgovarati matici 17 pokusat cu onda napraviti kljuc

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
zoki ovaj je za tebe, ravan pod,velike prednje gume,sic ima,čak ima zračne kočnice

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=09BqcsTEypQ[/YT]

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
:(inlove)::(inlove)::(inlove)::(inlove):

Jaoooooo, zaljubio sam se...

Čiji je motor unutra?

T

Toni

Guest
Dali je normalno kad se odsarafi cep od ulja u mjenjacu 540 da na njemu bude bijela pjena?

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
po nekom poznavanju ne, moguce je da ima vode unutra ili da je ulje prestaro :$

T

Toni

Guest
Ulje nisam ja tocio i neznam kad je toceno ja sam traktor nasljedio od djeda :) slikao sam taj cep ulje je zuto smede tako nesto kad sam stavio metar unutra vidio sam

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
U planu je kroz dogledno vrijeme kupiti si nekog IMT-a koji bi bio kao službeno vozilo, reklo bi se limuzina. Uvjet je da ima prednju vuču, ili barem veče kotače naprijed kao kod Šanane pa da izgleda skladno, a ne kao npr 577 bez prednje vuče sa onim kotačićima od tački...

Uvjet je da ima kabinu, ravan pod, ili barem djelomično ravan pod. Da ima servo ili hidraulički volan jer jelte kad dođem pred Kaufland parkirat nebudem tamo se znojio motajuči pa da me tete čudno gledaju znojavog...

Da ima sic na federima ili po mogučnosti zračni...

Nije opče bitno jel bolji ili lošiji orač, ali bi mi bilo drago da ako ga budem morao upregnuti u brazdu ne troši ko onaj oficirov, 60 litara...

Nekako mi 577 djeluje baš onako lijep, samo neznam jel bi snjim na semaforu ostavio Zetoroya sa njegovom prdekalicom 6340...

Pare su malo problem, imam 8 000 eura i što više gledam po njuškalu to manje znam.... nije presudno stanje, bitni su papiri i da su gume donekle da ih nemoram odmah mjenjati...sredio bi ga pomalo do proljeća

Krajnje sam ozbiljan jer želim IMT- za šminku, a 533 nije fora za otić pred birtiju na radlera...

Pa vas stoga molim samo ozbiljni savjet što bi mi bio najbolji izbor...

Hvala

I da, nisam poludio do kraja, ozbiljan sam
Poznavajuči tvoj profil čoveka idealan odabir bi bilo ovak nekaj.
naravno, u crvenoj boji

index.php

Najnoviji postovi

Na vrh