Majka mu stara, pa kaj ti je previše dati 150kn da traktor počastiš novim uljem?
Toči to ulje kad ga imaš i mjenjaj ga bez brige svakih 6 mjeseci (to izađe 50 sati) ali obavezno svaki put stavi novi filter.Sada tijekom jeseni trebam mijenjati ulje i filtere u 539. Prijatelj mi donio motorno ulje koje radilo u generatoru 17 sati. Ulje je bistro. Ulje ću preliti da eventualna špena ostane na dnu bidona i uliti u motor. Takvo bi ulje trebalo koristiti samo ću ga češće mijenjati svako 6 mjeseci. Provjeru da ulje nije razrjeđeno, mislim uzeti jednaku količinu novog i starog ulja i propustiti kroz istu cijev slobodnim padom. Ono koje rijeđe trebalo bi brže iscuriti. Što bi još mogao biti rizik kod korištenja ovakvog ulja?
Toči to ulje kad ga imaš i mjenjaj ga bez brige svakih 6 mjeseci (to izađe 50 sati) ali obavezno svaki put stavi novi filter.
IMT bu to dobil kao pomast, ljek.
Ako je takvo kakvim ga opisuješ ja bum ti došel besplatno generalku napraviti ako bude problema, to je nadam se više nego dovoljna garancija da je dobro ako je stvarno samo 15-tak sati odradilo.
Ulje ionak nezna gdje je stajalo, dal u karteru ili u limenom lagvu ili negdje u nekakvoj cisterni ......