vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
a majstori samo plačaju parking 50 kuna /sat
Kaj tu ponudu nisi napisal koji mjesec prije? Probaj ponovno u kasnu zimu ili rano prolječe pa da se dogovori ekipa do početka 8 mjeseca party):party):Ja imam prijedlog za dobrovoljce. Na traktoru ima potrebnih dorada: izmjena sata (sajla radi), izmjena guma od vode, one gume ispod sjedala, gume na mjenjaču itd. Vjerojatno bi majstori još toga našli. Neka se ekipa spremi na put (kao obitelj i broj je ograničen), tjedan dana odmora, more je još toplo. Dva sata rada na traktoru svaki dan pred večer a ostalo kupanje. Naravno promijeniti ćemo i ulje ako bude odgovarajuće. Smještaj, hranu i piće osigurajem. Imam i alata. Ako nestane posla imam i drugi traktor. Ima se što i orati, variti, miješati beton ići u lov nedjeljom (za lovce). Neće nedostajati posla.
Kaj tu ponudu nisi napisal koji mjesec prije? Probaj ponovno u kasnu zimu ili rano prolječe pa da se dogovori ekipa do početka 8 mjeseca party):party):
Orati neznam, variti nemogu jer imam problema s očima, mješalice se bojim da me ne ubije struja, u lov nejdem jer volim životinje, naročito kad dobiju batinu kroz dupe :icon_keel::icon_keel:
tak se govori:icon_kidra:. Kad je kiša ne delam i to je to.
tak se govori:icon_kidra:
Jeste al kod tebe je ravnica,kod mene je dosta brdovito,i cesto se prevrcu traktori,ja sam ove god2 puta sa tomom vinkovicem,najverovatnije cu kacket,jer ionako nekoristim traktor zimi