Toči to ulje kad ga imaš i mjenjaj ga bez brige svakih 6 mjeseci (to izađe 50 sati) ali obavezno svaki put stavi novi filter.
IMT bu to dobil kao pomast, ljek.
Ako je takvo kakvim ga opisuješ ja bum ti došel besplatno generalku napraviti ako bude problema, to je nadam se više nego dovoljna garancija da je dobro ako je stvarno samo 15-tak sati odradilo.
Ulje ionak nezna gdje je stajalo, dal u karteru ili u limenom lagvu ili negdje u nekakvoj cisterni ......
To i ja mislim. Točno ću navesti marku i deklariranu kvalitetu. Prodaje se pod brandom za marku generatora kao ulje poboljšane kvalitete.
Ja imam prijedlog za dobrovoljce. Na traktoru ima potrebnih dorada: izmjena sata (sajla radi), izmjena guma od vode, one gume ispod sjedala, gume na mjenjaču itd. Vjerojatno bi majstori još toga našli. Neka se ekipa spremi na put (kao obitelj i broj je ograničen), tjedan dana odmora, more je još toplo. Dva sata rada na traktoru svaki dan pred večer a ostalo kupanje. Naravno promijeniti ćemo i ulje ako bude odgovarajuće. Smještaj, hranu i piće osigurajem. Imam i alata. Ako nestane posla imam i drugi traktor. Ima se što i orati, variti, miješati beton ići u lov nedjeljom (za lovce). Neće nedostajati posla.