• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pasala bi i tebi pa imaš pun dvor crvenih mrtvaca.... znači pokril si se kak je poplun dug.... tak valjda i one.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nije isto ja moram a one nemoraju a imaju izbor i sve atribute koje ja nemam :(giggle): . Ja imam samo jednog mrtvaca ostali tri se još rade :p:.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Željo mora se samo umrijet raspodaš i kupi jedan zeleni i dobro.
Javi nam kako bude hahah.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Dobrica to vam je zato kaj IMTi imaju auto pilot tak da se sami znaju parkirati i sa njive vrnati doma :p

ceki

Član
Tu od
18 Ruj 2009
Poruka
365
vinogradarski imt 546, od čega bi se mogli staviti neki bolji prednji kotači, ima gume ko apenac, pucaju susjedu dvaput mjesečno, da stavi zalamačicu može sanjat

Butur

Novi član
Tu od
24 Srp 2018
Poruka
4

Uploaded with ImageShack.us
Znači polugica pod rednim brojem 4 mora biti vodoravna. Reguliraš na štangicama koje idu sa pedala.
Štelaš na zvijezdi pod rednim brijem 13.
Ekscentre pod rednim brojem 19 ne diraš (ako več nisi).
Čije pakne si ugradil (mislim na proizvođača)?

Da li moze neko da mi posalje ili postavi fotografije ovde. Nikako da ih ucitam.
Hvala.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Neznam na koju sliku misliš, predpostavljam na sliku pakni?
Nemaš tu nikakve mudrolije, ako malo bolje pročitaš mislim da je dovoljno objašnjeno.
Ako ipak nije pitaj pa probam objasniti kaj ti je nejasno.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ovo sam skupo platil i naručil si, s ponosom ju nosim.

U isto vrijeme sam iznad radnog stola objesil raspelo kojem se svako malo pomolim dok sam ostalo znakovlje raprodal.

Svaki sljedeči koji dođe u moje carstvo s pričom (srbxxx, četxxxx, bradxxxx.....) dobiče 45 u dupe i zato oni koji zalaze nek razmisle prije nego zaguguču.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kome, znački?

Sljedeči put kad dojdeš ima da se prekrižiš pred njim a ja te bum snimal inače imaš zabranu ulaska, smiješ samo škiljiti kroz rupu na vratima.

Najnoviji postovi

Na vrh