Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
...a ceste?
To je naknadno ubačeni od viljuškara ili od zmaj kombajna,damfos ,orsta ,ili prva petoletka,da tokaru da to skrati ako ti netreba toliko dugo prema sjedištu vozača.Evo moje 577.. imam posla dok je sredim.al polako..stakla će me oguliti...evo i tog dugog vrata volana što smo komentarisali
Nemada li kolo volana ima lufta kad ga klimaš ?
Serija je rađena za izvoza..2100 sati..broji sat..uvezen iz norveške..na bloku motora ima grijač koji se može prikopčati na struju...visina volana je ok..To je naknadno ubačeni od viljuškara ili od zmaj kombajna,damfos ,orsta ,ili prva petoletka,da tokaru da to skrati ako ti netreba toliko dugo prema sjedištu vozača.
Bilo koji od ta dva navedena imaju prednost kaj su mali, a okretni.Pozz ekipa razmisljam o kupovini imt 533/539 sad posto nemam nikakvog iskustva oko traktora niti sam ih vozio kad a treba mi za obradu nekih tri hektara zemlje s tim da bih kad uhvatim ruku radio i drugima pa sad molim vas mozete mi rec sto tribam gledat kod kupovine kakve su cjene servisi i td hvala.
Imt 539 je sposoban za sve osim za oranje i pripremu zemlje.Pozz ekipa razmisljam o kupovini imt 533/539 sad posto nemam nikakvog iskustva oko traktora niti sam ih vozio kad a treba mi za obradu nekih tri hektara zemlje s tim da bih kad uhvatim ruku radio i drugima pa sad molim vas mozete mi rec sto tribam gledat kod kupovine kakve su cjene servisi i td hvala.