vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
a koji 539 je bolji , s roto pumpom ili linijskom
Ali mora biti bez kabine👍533 meni najljepše čuti.
Kaj bi onda rekli na ovo? Samo mu klima fali ovo ostalo je skroz na nivou 😉(prvi po redu je 539)Sve su to čari imt-a. Daj ga zamisli s grijanom kabinom i klimom
Po masi, osovinskom razmaku, nosivosti hidraulike, limariji, veličini spremnika ra gorivo, vučnoj sili, snazi motora, snazi na kardanu... 542 ima 10 brzina i puno je brži na cesti...a po čemu je 540/42 bolji od 539 i u čemu je razlika?
Upravo radi tih malih parcela sam i dal glas 533 539. Radi okretnosti.Jel moze se upasat u 533motor od 539bez velikih kemija?Meni za pocetak netreba neka snaga nit nesto previse trazim od traktora vec dok se ja uhodam naucim ga vozit orat posli kad bi isao u siri posao tada mozda bi moga razmisljat oko jaceg veceg meni treba za par njiva koje nisu pretezno velike 3000kvadrata prosjek mozda i manje samo njive nisu orane ima 20god samo susid ih je kosio no to bi za prvu ruku narucio velik traktor da mi ih izore jer to je tvrdo ko beton mislim da bi me imt 533zadovoljila za pocetak
Kaj ti to malcaš u 4 ili 5 brzini? golf igrališteNa dalje meni se na 549(a slično bi trebalo bit i na 542) ta 4. i 5. brzina kod baliranja puno puta taman dođe, kod malčera isto pun pogodak itd...