• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
je, stari krajnici imaju navoj do kraja a novi taman kolko sada fali jedno 2 cm do kugle. tak je to kad se cijeli svijet natječe ko bu radil dijelove za najpoznatiju marku

Gajan

Aktivni član
Tu od
27 Sij 2018
Poruka
185
Svi se natječu a kvalitet nula jeftino a samo liči na orginal.Djelovi koji se danas kupuju većinom ih moraš dorađivati da bi pasali.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Ne znam za turske al indijski(tafe) su duži odnosno navoj je duži pa se nedaju dovoljno ušarafiti, skrati se navoj i to je to.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
A cijevi iznutra hrđave pa nemožeš navoj natjerati...... jebena je to igra.

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
A da probam skratiti stangu pa ponovno zavariti tak da ubacim unutra neko pojačanje? Ako budem mogao izbiti krajnike ispod volana, to je isto zapeklo.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
nabavi gewintborer i pročisti navoj ..ili od starog krajnika napravi alat za pročistiti navoj ...vi nemajstori bi samo nekaj rezali , pilili , brusili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Trebaju dva narezna svrdla, jedno desnog, a drugo lijevog smjera... to bi mogla biti skupa izmjena krajnika :(sweat):

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Kad sam si trebal pomoći s čišćenjem, pa i lakšim popravkom navoja, a nisam imal pravi gevind borer, zel bi stari vijak, u ovom slučaju stari zglob, i brusilicom zarezal jedan ili dva kanala uzduž navoja, te s tim "alatom" počistl navoje. Kad se taj "gevindborer" zatupi, brusilicom "obnoviš" navoj ili zarežeš novi kanal...

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ja bi skratil cijev i pasala bi za drugi put a to bi moglo biti brzo kakva je kvaliteta.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Trebaju dva narezna svrdla, jedno desnog, a drugo lijevog smjera... to bi mogla biti skupa izmjena krajnika :(sweat):
plačam 250 kuna za internet mjesečno da bi mogao tu srat , preskupo za obično sranje ..pa opet plačam

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Da, ali to nije samo za sranje ovdje .... ima toga još :D:
A nareznice samo za jednom.... po mojem nema matematike, jeftinije je nekom platiti da to odradi ako nemaš s čim.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
e da ..serem ja dosta ..svjedno previše novaca za sranje

da je on htio platiti ne bi sam mjenjao kugle

evo meni baš jućer došle 14 x 1.25 za svječicu , dođi posudit ako se usudiš ?!?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Netreba. Imam ja 14x1.25 (i nije kineska kak tvoja), pa mu je bliže.
Uostalom, to bi trebalo malom Muhi. Za velikog Muhu je to presitno :(giggle):

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
e da ..serem ja dosta ..svjedno previše novaca za sranje

Gledajuci onako sastrane ja mislim da tih 250 novaca uopce nije puno u odnosu na to koliko ti ser*s,,,

:icon_weed:

sorry, moro sam, ponijelo me,,,:wink:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Bobič :drink::drink:

Dam koljeno vrtati da tu 14 nareznicu imam doma ali kaj bu mali muha narezival, on kad ga okrene treba 16 ili više ... srećom sam našel rudnik helicoil tih 14 pa to sad tak riješavam i više nema brige s tim.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Bobič :drink::drink:

Dam koljeno vrtati da tu 14 nareznicu imam doma ali kaj bu mali muha narezival, on kad ga okrene treba 16 ili više ... srećom sam našel rudnik helicoil tih 14 pa to sad tak riješavam i više nema brige s tim.

za kaj bi ta nareznica dobro došla ?:icon_weed:

nabavil bum ja i za krajnike , samo reci koji je navoj i uspon?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
35 dolara , ljevi i desni

Netreba. Imam ja 14x1.25 (i nije kineska kak tvoja),

ma ti uvjek imaš sve bolje od drugih:biggrin:

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Nemam uvijek bolje, već samo ponekad... ono kaj je kupljeno na Hreliću :)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ma da je od blata meni bude izdržal za moj projekt ,

a kak to spada u kategoriju alat zna se da alat , auto , ženu i novac ne posuđujem

Na vrh