Evo složio sam web
www.konoplja.tk vezana samo za industrijsku konoplju pa vas pozivam na sudjelovanje. Cilje je prikupiti što više materijala koji nam mogu pomoći.
Pošto smo pozvani da sudjelujemo u dijeljenju informacija, JA vas pozivam da maknete dezinformacije vezane za THC iz teksta na početnoj stranici.
Thc nije štetna supstanca, zajedno sa još najmanje 60-tak drugih kanabinoida, te biste trebali izmijeniti taj dio teksta, navodeći kako je upravo ta supstanca predmet kontroverzi iako ZNANSTVENA istraživanja na području medicine dokazuju veliku medicinsku vrijednost iste.
Ne pozivam vas da budete politički nekorektni, jer to nikako ne biste htjeli, nego da budete pošteni prema biljci koju inače hvalite, a zatim iznesete neutemeljene tvrdnje kao relevantnu informaciju.
Osim toga, zaboravili ste pored Sative i Indice navesti i Ruderalis. Također je neistina da Sativa ne sadrži psihoaktivni THC. Naprotiv, ako malo istražite tu tematiku, naići čete na potpuno drugačije informacije.
Industrijska konoplja nije ništa drugo, nego najobičnija Cannabis Sativa L, kojoj je strogom selekcijom THC smanjen na zanemarivu razinu.
Ovih nekoliko informacija nisu produkt gledanja 2 video klipa na youtubeu i svakodnevnog napušavanja uz filmove tipa "Cheech & Chong", nego višegodišnjeg istraživanja i proučavanja te tematike.
Ukoliko se nastavi podjela na način koji vi, vrlo vjerojatno nenamjerno, prakticirate, nikada se nećemo pomaknuti sa mrtve točke.
Primjetio sam koliko vam smeta obveza uništavanja bio mase. E pa upravo sa izjavama kako je THC štetna droga, sami sebi skačete u stomak, jer upravo situacija oko THC-a vas i tjera na uništavanja te iste bio mase.
Kažete da je sve što ste napisali copy/paste. Molio bih vas da provjerite informacije koje kopirate, jer neke nisu točne.
Dok god je THC na listi zabranjenih supstanci, morat ćete uništavati svu bio masu konoplje. Kada se to promjeni, a promjeniti će se uskoro, moći čete iskorištavati puni potencijal biljke Cannabis.
Sami birate koliku ćete istinu govoriti-malu ili veliku!?
Sve najbolje i lijep pozdrav.
PS.
Isprike adminu što mi je ovo prvi post, a ne predstavljanje. Ipak sam se registrirao samo i isključivo kako bih podijelio gore napisani tekst sa korisnicima ovog inače vrlo korisnog foruma.