imam velikih problema s inkubatorom, kupio sam na njuškali automatski kineski inkubator 48jaja
2 puta ga koristio prvi put 5 pilića a drugi 6pilića se izleglo,
očito nešto ne štima, jeli neko ima isti inkubator, molio bi bilo kakvi savjet ili pomoć, hvala
neznam stavit sliku pa evo link o kojem se inkubatoru radi
http://www.njuskalo.hr/strojevi-gos...ki-tvornicki-besplatna-dostava-oglas-17529350
Ima ga ja isti proble pečeo sam remont.Prva inkubacija izleglo se 5 pilića.Problem je u teperaturi i vlagi sve što piše je laž.Prvo što treba napravit spuštit vlagomjer i sondu od temperature na visinu jaja znači skineš onu plastiku odrežeš one spojnice provučeš kroz tu jednu rupu i vratiš plastiku teperaturi si rješio.Vlagu laže za 20% posto kad naliješ sve kadice piše da je vlaga 62 posto al svima al to je zapravo 42% to riješavaš tako da ona stiropo u čemu si ga dobio izrežeš dvije rupe i motiraš dvi noće lapice i staviš neke skrož slavne žarulje jer prejake će previjati plastiku i pomotat stavi od 20 40.Drugo je riješenje napravi kadicu pomogućnosti od lime novinarke i staviš žarulje .To radiš da voda se grije i bolje isparava ako imaš kaku bolju ideju provaj pa javi bitno je da voda bude toplija.Postoji grijaći kabal koji se tavlja u žlibove sitim planiram provat jer je dosta tanak.A grijač od akvarija nestane.Evo mail arturcrni@gmail.com pa se javi da ti pošalje slike i pomognem.
imam ja takav inkubator, stavio sam termometar (dodatni) u visinu jaja pa mi pokazuje danas-jedanaesti dan- 36.5°C i 51% vlage a displej od inkubatora pokazuje 37.8°C i 70% vlage- ustvari on tak pokazuje od početka. Znači trenutno mi je problem 1 stupanj temperature. Jel mogu ja na tipkama podignuti temperaturu za stupanj? Jel može žarulji smetati vlaga ako ju provedem unutra? (mail: dullknife99@gmail.com)
Teperaturu digni na ekranu.Ovo za žarulju baš nisam skužio.
Dobio sam 12 jaja od patke nisam nikad inkubirao kaka su vaša iskustva