vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
po opisanom pumpa , dam ruku
ali uvjek hoču dokaz na manometru
ali uvjek hoču dokaz na manometru
Rođaku za popravak hidraulike tražili 12 000 kn tak da se isplati popravljati .
Pumpa je vani, sa desne strane motora.Lako se skida drze je dvijne 17-ke. Mene je popravka kostala oko 50 eura.
Pumpa i rasporednik hidraulike osnovni i za prednji utovarivač kompletno (utovarivač je orginalni kupljen sa traktorom) . Uglavnom sve je pripasano da radi dok se ne nađe bolje rješenje .1500€ za pumpu hidraulicnu da se napravi
Pozdrav znali tko od vas,vezano nesto za hidrauliku, nemoze da digne dok nedodam gas ,ujutro upalim traktor digne normalno kad dodjem u njivu,i predjem malo onda nece vise ,vec samo kad gas dodam.Hvala.
Ako samo uspijem slikati pa da vam pokazem sliku od traktora ,jer ima sa moje desne strane i barometar,ispod ima rucica lijevo i desno,kad je na sredini,i dizem prednju hidrauliku onda skace gore polako,jeste da sam dosuo ulja danas u hidrauliku,jer neznam na koliko bara smije biti da nebi popucala crijeva,Hvala:drink:
Gdje mu je usisni filter,nisam ja upucen u ove traktore,i koliko je kosta pumpa da se uradi ,jel komplikovano je izvaditi,imam jos 4 razvodnika i na jednom pusta ulje,smeta li to mozda
https://www.schlepper-teile.de/de/traktorteile/hydraulik/hydraulikpumpen/index.pmode?detailid=788
Kolega pozdravi ovog sto te trazio 1500e..nisi blesav sam si naruciti i ugraditi pogotovo kada je pumpa vani.
Rođaku za popravak hidraulike tražili 12 000 kn tak da se isplati popravljati .
Pozdrav,jel mozda netko od vas imao 13-9-36 gume zadnje ,koje su bolje ove ili da potrazim 28 ili 30 nisam nesto zadovoljan uska guma brzo se ukopa