Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,946
Da šef Tokarije
Bude ako bu volju imal, za sad ima, a kaj bu kasnije bumo vidli.Muha, tvoj Muhica bude izuzetan majstor, obzirom čemu ga sve učiš, a još ak polovi i osnove kovanja...
@plus sve to stoji kaj si ti napisal Slično životno iskustvo je i moje. Imal sam dobrog učitelja koji mi je pomogel u startu a kasnije sam se oko puno stvaril učil i mučil sam, predpostavljam kao i ti.(Ja sam nekada davno, davno u prošlom stolječu, imao na praksi, dok sam bio šegrt, predivnu osobu - majstora. Učio me zanatu kao što bi najbolji otac učio svojeg sina. Sin mu je samo par mjeseci prije početka mojeg naukovanja/šegrtije poginuo na motociklu, na prvoj probnoj vožnji, a dečko je bio moje godište i istog imena 😖 . Pokojni majstor me gledao "nemam pojma kako", ali kao da je imao trafter / lijevak i vlastita mi je znanja sipao u mali mozak. NIKADA ga u životu nisam zaboravio, a kamoli razočarao.)
Ajd ti meni donesi cigaretline!To je mladima nepodnošljivo, ima i nezainetresanosti i zelja.
Definitivno je tak, problem je samo jel buš na pravi video naletel....Danas ak te zanima kak se mjenja getriba na golfu zguglaš i imaš cjeli postupak, ne treba ti majstor to pokazivati.. Nažalost vremena se mjenjaju i imam osjećaj da ljudi nikad nisu imali veći pristup informacijama i bili bedastiji.