• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
@dajc1, dobra marka... (y) Ali ja bi radije jednoručnu... Možeš s jedno ruko držati usnik (ročnik)-

Prilozi

• 103693-228x228.jpg
    103693-228x228.jpg
    3.5 KB · Pregleda: 15

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Ne znam ništa o njoj, mazalicu mi je poklonio stric sa kantom masti, a još je nisam probao

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Nemaš ti kupljenec te novce, tebi je žal dati 300kn više za pilu, a kaj bi onda mazalicu kupil ;) :hahah:

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Pa kad već pitaš valjda te onda zanima za kupiti :D A za ovo te zezam jer si jako neodlučan i kompliciraš oko sitnica, a kad pogledam sebe pogledam kaj mi treba to i kupim, često to bude model jači i bolji jer uvijek bolje imati profesionalnije

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Raketu se rastavlja jedino ako se radi o kuplungu, radi kapanja ulja ne treba jer bude opet kapalo kroz par dana. Tj. takav alat raketi treba vrlo rijetko.

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
To su namenski brezoni i prodaju se kao rezervni deo nema veze sa kamionima

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Takvih trgovina nema bas kod mene, pitat cu u intercarsu. U jednoj imaju samo m22
Kod ovlastenog ako uzmem za cijenu jednog vjerovatno mogu uzet svih 8

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Bendix isto ima teretni program.
Probaj i u Šarafku, oni bi možda mogli imat.
Santini isto.

Posljednje uređivanje:
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ima u intercarsu, samo kaži duljinu i šibnem ti sve šta ima.

Ali ovako na prvu treba ti oko 70mm duljina vjerojatno, morti i više i to ti je komad:

Febi M18x1.5 73mm duljina = 17kn

Najnoviji postovi

Na vrh