• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Ovoga bi kupil, al neznam kaj mi najbliže, kad ga nigde nema u mojem kraju, moral bum u KC ili Ludbreg.

Ak ti je taj dobar, kupi web narudžbom. Brener + 4 male kartuše taman prelaze limit besplatne dostave.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Vecer. Ima ko kakvu preporuku za "fazenprufer" ili elektroispitivac za 12V? Za teaktor, avto i slicno?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Svaki je dobar, ako ga moram koristiti onda da je oblika običnog ispitivača, oni skroz metalni su nezgodni za upotrebu gdje nema baš mjesta. Za silu i žarulja u grlu odradi posao, iako ja više volim instrumentom raditi.

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,354
Imam i ja jedan sličan kao tvoj, radi i naopačke makar na takav način ga ne koristim...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Savjet za kupnju:

1. Einhell TC-BG 200L s2 30min
2. Fervi 0510 s2 10min

Mislio sam da s jedna strane bude šajba za svrdla, na drugoj polirka...
Svakak Einhell: Jača i bolja.

Pogledaj ovo:
Ovo je jako poput Fervija...dakle to je slabo

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Lakukarača🤣
Adio mareeee, bonđornoooo🙂
Ta tvoja barka malaaaaaa
Evo ga, King is beck😳😉🤭🙂
Danas ujutro tipkam sa prijateljem kaj je u Finskoj i veli da kreće još malo doma sa ženom i decom na novom letu kaj bu doma malo jer nije mogel za Božić.
Inače to je od Miška Ferenčebog najmlađi sin, kaje bil imal tranik do Sleveka od Ljube, kaj su nekad pasle krave, od tog Slavenka od njegove zetice polubratić, Jura mu je bil brat, a Štefica šogorica. Onda nam to dojde kak neka daljna rodbina prek Drage koja mu je bila oženjena za Iveka od Jalžice pokojene, a ona je kak mi se vidi ostavila taj tranik Barici koja je to dala Jožeku da sad samo malčira tam jer nema više krave kaj bi pasle, a oni su još imeli pri sumom hrastu isto komad kaj su krave pasle, al mislim da je to ostalo od pokojnog Imbre zetu, opet taj zet je kum sa Šteficom.
Tak je nekak bilo, neznam više ni sam,al sad da tu više ne objašnjamam uglavno sam ga zaprosil da mi ga dopelja, pa je upravo došel. 🙂🍺🍻👍
Snaga i moć, sve u jednom.
Dame i gospodo evo ga. 😳😳😳😳🤭

I video kak pali i kak dela😉

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Jesi siguran da nisi fulao koji kut kartuše ? Baš me zanima kak izgleda sa donje strane.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
.............
Danas ujutro tipkam sa prijateljem kaj je u Finskoj i veli da kreće još malo doma sa ženom i decom na novom letu kaj bu doma malo jer nije mogel za Božić.
Inače to je od Miška Ferenčebog najmlađi sin, kaje bil imal tranik do Sleveka od Ljube, kaj su nekad pasle krave, od tog Slavenka od njegove zetice polubratić, Jura mu je bil brat.................
Pa ke nisi mam rekel da su to dvije rođene žene, mam bi skontali! :unsure: :p

Ček malo! A more li se odvojiti plamenik od kartuše? I kak?

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,354

Pogledaj ovo:
Hvala, U međuvremenu sam nabavio. Jaka skoro kao i einhell ali više od 300kn jeftinije.
200mm, 350W, S2 30min i prekidačem protiv samopokretanja.
Ta Fervi ima isto 350W ali 150mm.

Posljednje uređivanje:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553

Pogledaj ovo:
Ma ako treba dobro brusit onda je najbolje nešto ovako napravit za grube stvari, elektromotor duga osovine I onda natrpaš svega, šajbu za vidiju , stiriju, grubo brušenje I čelična četka pa . Motor veći . 20211222_184503.jpg 20211222_172632.jpg ovu za lijepo oštrenje burgija i noževa. Mada su na njoj 200 i 180 tocila.

Najnoviji postovi

Na vrh