• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Dečki preporuka za neki set alata u koferu? Više električarski dio. Pošto me puno ljudi pita za spojit najobičniji reflektor il zamjenu stare trofazne utičnice za novu industrijsku itd. Il stvarno ne znaju il su se ulijenili. 🤔
Pa bi si kupil neki alat, da ne moram stalno iz radione uzimat.. Znači ništa profi mi ne treba, neće se to svakodnevno koristit👍🛠️

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Po meni ti je najbolje kupit pojedinačno ono kaj ti treba, npr od Knipexa ima dobrih stvati baš električarskog.
Je tak je najbolje, al mislim da bude i dosta skupo zišlo.. Zutra pem v lokalni dućan, baš da vidim kaj nude..
Još si mislim da zemem ovaj kineski kofer z alatom, pa samo zamijenim ono kaj bi najviše koristil z kvalitetnijim. Ključima nebre nikaj biti 😀

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Baš to sam htio reći, neki srednji rang je dovoljan za povremenu upotrebu.
Pojedinačno kupiti.Ovako kao na slici, samo što ovdje nedostaju još jedne kombinirke kad treba sfrkati žice u kutiji,i kliješte još nedostaju za skidanje izolacije......

Prilozi

• IMG_20211230_193942.jpg
    IMG_20211230_193942.jpg
    55.1 KB · Pregleda: 41

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
872
Dečki preporuka za neki set alata u koferu? Više električarski dio. Pošto me puno ljudi pita za spojit najobičniji reflektor il zamjenu stare trofazne utičnice za novu industrijsku itd. Il stvarno ne znaju il su se ulijenili. 🤔
Pa bi si kupil neki alat, da ne moram stalno iz radione uzimat.. Znači ništa profi mi ne treba, neće se to svakodnevno koristit👍🛠️
Meni se je sasvim dobro pokazal alat iz Bauhausa pod nazivom Wisent. I sarafcigeri, cvikcange, blankirke i kombinirke. Mislim da je bar duplo jeftinije od Knipexa,, a nije duplo losiji.
Imam i nesto sarafcigera Wiha, odlicni su.
Imam jedne Haupa cvikcange koje tak debelu standardnu izolaciju imaju da mi u saku ne stanu.
I jedne blankirke i kombinirke Knipex koje imaju mozda i 40 god, ali potpuno funkcionalne i odlicne. Jokarije si kupi i onaj cjevasti ionaj kaj "zajasi kabel", vrijede svake kune po meni

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja na puntu imam skoro 800000tkm,a pali i ide ko od prvog dana, nikad niš delano.
1.9jtd
Neda mi se stalo o tome pisat i raspravljat. 😉

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
E na nekaj takvo ciljam.. Da je sve na svom mjestu i ako koji alat ne zadovolji lako ga zamjenim boljim..
Stvarno mi se ne isplati kupovat sve uniorovo, a koristit će se vrlo rijetko..
Mada sutra možda otiđem u međimurku pa da pregledam kaj sve imaju 😉

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Ovakav kofer ima ključeve do 22, jedino kod gedora mi je glupo da nema 14 normalnu, ja sam ubacio 10,13,19 duge jer to mi nekako najviše ide. Za 1000 kn koliko je onda došao je izvrstan i stvarno nije ni jedan ključ puknuo ni gedora se uništila a koristim ga na udarni odvijač i kod prijatelja je bio par mjeseci da ga koristi. Stvarno sam se iznenadio da je čak tako dobar bio, ja sam ga najviše kupio zbog toga jer sve ima svoje mjesto obilježeno i znaš točno kad pospremaš što ima i da li si što pogubio. Znalo mi se prije dogodit da dođem na trku i imam 3 ključa 14 a nijednog 13 sa sobom i slične stvari. Nije problem u radioni dok je sve na kupu al kad moram pet puta ići po alat u garažu i svaki put nešto zaboravim onda sam lud.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Ja u zadnje vrijeme većinom kupujem u lidlu i mogu reći da sam super zadovoljan odnosom cjene i kvalitete, imam aku bušilicu, aku ubodnu pilu, udarnu bušilicu, onu neku višenamjensku pizdariju, oštrač lanaca, gedore, imbuse, torx ključeve, borera, bitova...kombinirke, papagajke, ne znam ni ja više, uglavnom jedino sa udarnom bušilicom sam imao problem nakon 2 godine pregorjela, odnio ju u dućan na reklamaciju i nakon 2 dana me nazvali da dođem po novce jer nemaju takvu drugu a ne isplati se popravljati, vratili mi novce bez ikakvih kompliciranja

Najnoviji postovi

Na vrh