• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Dobar alat, ima kolega koji dost šarafi. Ima ga godinama. Nekaj od alata se pogubilo kroz godine i jedino kaj je najebalo su nasadne gedore jer ih je razbil pištolj za otpuštanje.
To je uzel drugo nakon par godina torture.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Pozdrav. Proxxon je jako dobar alat ali brojevi nisu ugravirani, ves samo natiskani na kkjuceve i onda se desi da se to izbrise prilikom opotrebe a onda neznas koji ključ je... 👍

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
To se slažem u potpunosti, i sam sam primjetil taj problem kod kolege.
Sreča pa je alat uglavnom u kutijama koje su dobro označene. problem je kad je alat izmješan.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pravi iskusni majstori kad vide ključe znaju koji je koji, a ne da ga okreće u svim smjerovima da vidi kaj piše. Vreme ide a majstor odmara, takvih ima na sve strane, ja sa prvog kata već vidim jel 17 ili 8 gedora 🙂odličn je alat proxxon.
Imam mali set gedora i top liga je, a zapad.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sad kad je brener doma nema odmora ne, alat se kupuje da se dela snjim, evo ga u pogonu nema odmora, mora se zakurit pod mesom 🙂🍻🍺

I video kak dela lepo. 😳😳😳💪👍🙂

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Ja imam proxxon gedore i odlične su, osim malog nastavka 13 i male račne koja se izgubila 🤣
Jedina zamjerka kaj su "sitne" stvari tipa imbusi ili križasti nastavak poprilično "ljute" i pucaju. Ili je tata divljak haha.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Naravno, imam gedore i od uniora i rabljene proxxon koje su dečki koristili u automehaničarskoj radioni i nema greške s njima, jedini je račna bila neispravna al nije za zamjerit kad su ju svakodnevno koristili. Mi imamo ih i u firmi već preko 15 godina i isto su super, jedino im je mana to kao što je već i netko napisao da su veličine napisane a ne utisnute na njima.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Beta je vrhunski alat. Unior je isto dobar.
Kad kupuješ alat, mislim da treba misliti i na zamjeske dijelove, koje pogubis, poteres... Gdje jih mozes kupiti, da imas onda cijelu kutiju. Meni se ne svidja nesto od jednoga a nesto od drugoga proizvodjaca. Cijela kutija od jednog proizvodjaca. Velike gedore unior, male gedore proxxon. Ali ne mijesati k Malim gedoram unior nastavke. Taj princip imam ja.

FIAT ŠTORE

Član
Tu od
31 Pro 2021
Poruka
33
Da, cuo sam da danasnji unior nije bas dobar s obzirom na cijenu.A cujem da znaju pucat komadi ili se izlizu.

Najnoviji postovi

Na vrh