Ma jebo alat.
Gle katalog iz Pevexa, akcija tačke plus pivendara.....
Zato su danas pojedinci s foruma hodočastili po tim dućanima
Pevex novi katalog - akcija i popusti za Studeni 2024
Novi Pevex katalog vrijedi od 24.10.2024. Kupujte u Pevexu i uštedite! ✅ Trenutnu Pevex akciju i aktualnu ponudu pogledejte na Letkomat.hr - ovdje >www.letkomat.hr
Wurth je svakako profi. Bahco je tako tako. Sigurno nijen top klasaWurth nije nikako i nikada profi alat.
Gedore da, Hazet da, Beta da, Facom da, Usag da,Bacho da.
Stvar je izbora ko kaj voli. Ovo su profi alati.
A koje je marke, je l profi?...od alata imam samo jedan mali, oštri nož
Craftsman već dugo proizvodi u Tajvanu/Kini, nije to više USA. Gdje uopće kod nas kupiti Craftsman?Zanimljivo, nitko ne spominje craftsmann????????
Mislim da Berner ima SW-STAHL ručne alate, barem je takav moj zaključak jer mi izgledaju identično.Wuerth je trgovačka firma koja rebrandira tuđe proizvode i prodaje pod svojim imenom (kak i Berner, Foerch…).
To ne mora značiti da prodaje škart (električni ručni alati su plavi Bosch, npr.)
Dragi prijatel, ja ti na sve to gledam otprilike ovak':A koje je marke, je l profi?
Za okaste ne znam ali viličasti ključevi imam ih par koji su došli skupa sa traktorom, u vrijeme dok je uz novi traktor išao i set osnovnih alata i još uvijek su "živi" a i sigurniji sam u njih nego u bilo koje druge, nemam nikakve ekstra i ne šarafam često, također imam par viličastih TANG i isto super dobri a ima im lijepih godina- viličasto-okasti i viličasti ključevi uglavnom Unior i Tona (češki), isto stariji