Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
Viš, viš! Da nemaš brener meso bi se pokvarilo!
Meni za sada ne treba za profesionalno ali uvjek oko kuce i oko traktora se nesto sarafi i svasta se radi s tim kljucevima,a doma imam uniorove gedore malo starije.Od kljuceva imam neke stare koji su svugdje razbacani i nemam sve brojeve pa sam mislio kupiti si novi set koji ce trajati.
To je valjda normalno da si prilagodimo 🙃
A gdje ga misliš kupiti i po kojoj cijeni?Trebam nekakav moment ključ za mijenjanje kotača, znači nešto amaterski, pa me zanima kakav je KS Tools brand?
Ja nisam prolazio ništa boljim putem.Ja sam generacija koja nije imala gde kupiti specijalni alat pa smo ga izrađivali sami.
Imam nekaj i toga kojeg sam si sam napravil.
Rekli su da kovač postaneš kad si sam kovačka klješta odkuješ
Naručujem neke dijelove iz Impexa pa sam mislio i moment ključ, samo je meni to sve špansko selo, pojma nemam što mi treba. Ako se ne varam, na kotačima su vijci veličine 17-19, a tu vidim svakakve neke nastavke...A gdje ga misliš kupiti i po kojoj cijeni?
Zaobići Auto-Hrvatsku, jer su bezobrazno skupi.
Ja sam kupoval od Bartog-a u Sloveniji. Neke se stvari z dostavom bile 50-tak kn jeftinije od evo AH.
Soma kuna je najjeftiniji ako ja dobro vidim?Naručujem neke dijelove iz Impexa pa sam mislio i moment ključ, samo je meni to sve špansko selo, pojma nemam što mi treba. Ako se ne varam, na kotačima su vijci veličine 17-19, a tu vidim svakakve neke nastavke...
IMPEX autodijelovi – Online trgovina autodijelovima — IMPEX autodijelovi – Online trgovina autodijelovima - Autodijelovi do 60% popusta - Kupnja do 24 rate
Do 60% popusta|Brza dostava|Najveća ponuda| Kupnja do 24 rateimpexautodijelovi.hr
Takav ključ za štepsle tiskati sam si i ja sam napravil od komada lima u varenoj izvedbi.Ja nisam prolazio ništa boljim putem.
View attachment 44347
Ovog najmanjeg pomočnika sam si izradio još kao šegrt. Druga dva su iz ere stojadina. Sam svoj majstor pomagala. 😏🙃