• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Imam ovakva kolica koja su pala sa viljuškara i ladice su opale napol van i sve je puklo.
Sad gledam da to nekak posložim ak bu išlo, ak ne idu u staro železo.

@Kupljenec Ako se odlucis za otpad...javi!!!

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kolica su bez alata😉
Ako mi sve bude po planu ovo kupujem.
Trenutno najbolje kaj se nudi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
6 kompletnih, plus još koja termo grupa za rezervu i koja radilica.
Talijani štrajkaju, nema klipana :cry:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Sad je meni jasno zakaj više nema E90 i CTX mašina nigdje za prodaju 😂🤣
I meni.. A rado bi udomil jednu.. Može i bez paljenja i fergazera 😎
Jasno vam je da iza toga stoje godine skupljanja, traženja, krpanja pronađenog blaga, biti u pravo vrijeme na pravom mjestu.... ova koja se sad sastavlja je kupljena navečer u 11 sati i odmah se išlo po nju ;)

Uleti tu i tam koja i danas na oglas, ali cjena da se smrzneš.
Mi kad bi ove prodali po tim cjenama kupili bi dobar traktor 🤭
Kod nas svaka ima svoje mjesto i 4 od njih voze, a ove dvije čekaju mene da uhvatim vremena da rame uredim.
A fali nam još jedna za N projekt. Uletela bu možda nekad.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Uleti tu i tam koja i danas na oglas, ali cjena da se smrzneš.
Mi kad bi ove prodali po tim cjenama kupili bi dobar traktor 🤭
Za te novce koliko traže za te mašine se može kupiti pošteni golf 4 TDI s kojim se čovjek vozi 3 godine bez ulaganja. 🤭 :LOL:

Svakak divota ih za viditi, još na APN 4 rami s nekim E90 felgama nema dalje😍
Te mašine su slagane za utrke ili su za cestovnu upotrebu ?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Ova kaj se sastavlja i treba na četvorci zavrsiti, a felge imam od e90. Prednjih par ali sam igrom slučaja dobil, nemrem vjerovati dobil, jednu zadnju.

Dve su za šumu na motorima, dve voze na šesticama, ova crna je za ctx koji je kompletan samo čeka restauraciju i ova zadnja znači ide na četvorku.
Neke su nikasil, neke piksa. Ova u sredini na slici je dobila frišku piksu i malo je naturpijana. Čekamo toplije vrijeme da ju probamo razraditi i kak ide.
Za trke nije ni jedna.

Najnoviji postovi

Na vrh