• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
A koja je razlika od husqvarne proizvedene u Meksiku ili Kini.
U Brazilu je tvornica već preg 50godina i mnogi stariji modeli se tam rade.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Decki jel se tko susreo sa ovim Enkho alatima? Od sutra u eurospinu dosta povoljno.
Screenshot_2022-02-15-17-25-35-438_com.facebook.katana.jpg

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jel možda ima neko ovakvu špricu? Znači za po doma, rifram se raketu možda sredit, onak da imam špricu kad mi treba, pa mi ova zapela za oko, nebi neku kramu koja se stalno štopa, pa curi, ak već kupujem kupil bi satu. 1.3 diza je ok, more se sve snjom špricati.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
A brate mili, ti sve najskuplje odabereš.... Satu imamo mi u stolariji i još je uvijek na granici isplativosti. Za jedanput godišnje si uzmi nekaj u srednjoj klasi i bok

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To su stvari koje se ne kupuju svaki dan, to kupuješ jedanput i imaš. Zato bolje odma kupit kvalitetu, a da ima bolji i skuplji sigurno ima, nit je ovo najbolja niti najskuplja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Jel možda ima neko ovakvu špricu? Znači za po doma, rifram se raketu možda sredit, onak da imam špricu kad mi treba, pa mi ova zapela za oko, nebi neku kramu koja se stalno štopa, pa curi, ak već kupujem kupil bi satu. 1.3 diza je ok, more se sve snjom špricati.
Odlična, ja imam i zatiplal sam ju na zid.
Da baš u ormaru ne stoji....

Najnoviji postovi

Na vrh