• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Bolji definitivno, ali ko što rekoh. Samo da je jača baterija uz nju.
Imam nekaj slično i nije barerija bog zna kaj.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Znam da nije ,ali kao što je sam napisao ne treba mu profesionalno.a u odnosu na onaj prvi je mercedes

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Meni se ne sviđa takva bušilica s udarnim mehanizmom. Prevelika je i preteška (a i skuplja).
Ako gledaš Einhell, meni bi ovo bil prvi izbor:
TE-CD 18/50 Li BL Solo

Baterija od 2Ah je dovoljna za puno stvari, praktična je jer je mala i lagana. Ako trebaš više snage ili dulji rad, onda je ona od 4Ah bolji izbor. Jedino bušilica s njom postaje teška i pomalo nezgrapna.
Ako misliš naknadno kupiti i kutnu brusilicu, 4Ah je minimum.
Odi u trgovinu i isprobaj, pa odluči sam.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
I ova isto ima udarni mehanizam ali je bez četkica i puno je manja , dosta je lagana i ugodno je raditi s njom. Moja se je naradila puno i nema greške. Ja sam s njom bušio rupe 16 mm u U profilu 160 i ide bez problema.

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Tražil sam neku bez udarnog, ali im je stranica nepregledna ;)

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Mislim da u BL tehnici ni nemaju bez udarnog mehanizma. Izbjegavam korištenje za beton jer imam baš udarnu drugu

• Like

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Jes no onaj prvi ima i brusilicu 🤔🤔
Ta brusilica s tom baterijom bi reko da je neupotrebljiva.
Manje aku busilice bolje bez udarnog mehanizma.

Gdje i koji adapter uzet s hex 1/4 na 1/2, a da je necemu?

• Like

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Baterija od 2Ah je dovoljna za puno stvari
Je, ako u koferu stoji 🤭
Doduše moja nije 2 več je 1,5 ali je slabašna i kratkog dometa. O ovoj od 3 bi več mogli razgovarati ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kažu da je Milaukee dobar.
Sebi sam kupil 2 seta (1/4, 3/8 i 1/2") udarnih s Aliexpressa. Pošaljem ti jedan set pa probaj.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ja kupil na Jakuševcu, nemam pojma čiji je, crni. Prodavač je rekel da je odličan i nije lagal.
Još ga nisam uspel slomiti

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Doduše moja nije 2 več je 1,5 ali je slabašna i kratkog dometa. O ovoj od 3 bi več mogli razgovarati ;)
Imam već dugo 2Ah i za bušilicu mi nije trebala jača. Kad je pofalilo (ispraznila se) imam 4Ah, ali je nezgrapna.
Ova tvoja "velika" od 1,5 je i slaba i nezgrapna, pak da se slažem da je ta 3Ah dobar izbor.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Zaboravil sam napomenuti da oznake na baterijama ne odgovaraju pravom stanju 🤭
Silom prilika, čitaj kvalitete kučišta, velika je postala mala i obrnuto ...

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Uzmem u pevecu neke sive pa ih sve izlomim, milwaukee sam pitao u Latemi nemaju.
Najradije bi da je odvijac odma 1/2 prihvat.

@ZJ moze

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
267

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Ovako društvo...

Kupio sam ipak jeftiniju varijantu obzirom da je koristim jednom u mjesec dana...

Mogu reci da sam veoma zadovoljan jacinom ovu busilice a i brusilice koja me iznenadila. Bez problema lim, tanje zeljezo kida.

E sad , da bi valjala jaca baterija to da. Koliko sam cuobuskoro ce im stici jace amperaze tako da je za hobi program za 60e sigurno dobra. Danas sam srafilicom radio, stigao sam je rukom znaci ne zauszavlja se i ne grije se.

Vidjecemo kasnije sta i kako, ali tri godine ima garanciju tako da vrijedi te pare sigurno.

Prilozi

• IMG_20220312_175747.jpg
    IMG_20220312_175747.jpg
    65 KB · Pregleda: 26
  • IMG_20220312_175756.jpg
    IMG_20220312_175756.jpg
    58.3 KB · Pregleda: 27

Najnoviji postovi

Na vrh