NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,597
I jel cemu, kakva je naspram zelene?Kupio i ovu makar imam dve zelene takve nek se nađe 🤣
I jel cemu, kakva je naspram zelene?Kupio i ovu makar imam dve zelene takve nek se nađe 🤣
Pa za sad dobar brz ljepo radi moram probati u nekom radu.I jel cemu, kakva je naspram zelene?
Da. 225Nm deklarirano.Za kakve je vijke matice taj udarni odvijač? Šestobridni prihvat alata?
Ne, nije mu to namjena.Može otpustiti traktorski kotač?
Eh da sam samo za ovo prije znaoKompletni alat i pribor :: Alati za stezanje (šarafljenje) :: Bitovi, svrdla i udarni nastavci :: 4932479228 Milwaukee adapter SHOCKWAVE set 3kom
Vlastiti čelik i proces toplinske obrade za maksimalnu čvrstoću i izdržljivost Čvrsta konstrukcija za sposobnost pričvršćivanja u svim udarima Sadrži 1 x ¼″Hex - ¼″ kvadrat 1 x ¼″Hex - ⅜″kvadrat 1 x ¼″Hex - ½″kvadratwww.domus-sesvete.hr
Imaš servis za njih micro sistemi.Ma ovi alati iz Lidla su mi dopizdili.
Bušilicu istekla garancija , mogu bušiti samo na stropu😡 kad je okrenuta za gore radi dok za dole no malac.
Ova mala brusilica isto riknula, baterija se ne puni, bila na punjaču i nakon punjenja na prazno stane dok kažeš sex.
Ali možda ima za nju bude nešto. Mjesec dana ima do isteka garancije, danas je reklamirao, pa ću vidjeti što će iskemijati.
Do sada sam nekako pomalo bio zadovoljan njihovim alatom (što se tiče) tih električnih.
Ali ne bi više njihove, moram odabrati neki drugi brend.😁 View attachment 47555
Cetkice posle,nista strasno...Ma ovi alati iz Lidla su mi dopizdili.
Bušilicu istekla garancija , mogu bušiti samo na stropu😡 kad je okrenuta za gore radi dok za dole no malac.
Ova mala brusilica isto riknula, baterija se ne puni, bila na punjaču i nakon punjenja na prazno stane dok kažeš sex.
Ali možda ima za nju bude nešto. Mjesec dana ima do isteka garancije, danas je reklamirao, pa ću vidjeti što će iskemijati.
Do sada sam nekako pomalo bio zadovoljan njihovim alatom (što se tiče) tih električnih.
Ali ne bi više njihove, moram odabrati neki drugi brend.😁 View attachment 47555
Nova baterija X12V 2Ah ti je cca 130kn, 100-110 po oglasnicimaOva mala brusilica isto riknula, baterija se ne puni, bila na punjaču i nakon punjenja na prazno stane dok kažeš sex.
Ja velim ako i nema garancije.Željac 28
A zašto bi ja imao servis, kad je u garantnim roku, oni je budu servisirati.
Vocarcg
E baš me jako sekiraj što je otišlo.
ZJ
Ma da ne bi, da kupujem bateriju za 130 kn, a brusilica sa punjačem i naravno u koferčetu koštala 170 kn.
Ako je kriva baterija, obično ne priznaju garanciju na nju jer se smatra potrošnim materijalom.Brusilica je reklamirana...