• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,478
Da točno to, kad je bila u ponudi nije mi trebala a sad bi dobro došla. Zaboravio sam napisati da je riječ o štemerici.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Pogledaj na lidl. de.

Ako imaju u ponudi na webshopu onda će opet doći kod nas.

A možeš i u slovenski lidl katalog. Tamo što bude većinom kroz tjedan/dva bude kod nas.

Ili možeš direktno naručiti u njemačkom lidlu preko mailbox ili tako nekog servisa.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,169
mislim da sam je prošli tjedan vidio u Lidl Labin,kao ostatak od prodaje,pa probaj nazvati

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,478
Prošli tjedan sam baš i bio u Labinu, budem se raspitao sutra. Nije mi bitno da li bude takva ili ona veća, nešto moram kupiti a sa akumulatorskom ovo što radim neću moći odraditi. Najradije bi da je nekakva makita ali za po doma ipak je to malo preskupo za mene.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,380
Najdemo se negdje na pol puta. Ćevapi i Cockta su dovoljni ;)

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,328
Da točno to, kad je bila u ponudi nije mi trebala a sad bi dobro došla. Zaboravio sam napisati da je riječ o štemerici.
Imaš ovu u Umagu ako ta ti nije prevelika.
15J udar.
Samo za rušenje.

WP_20221229_002.jpg

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,169
Da li ovi alati čemu valjaju i da li ih se isplati uzimati za hoby uporabu?
I općenito iskustva ako je netko već kupio?
Da li se ovaj moment ključ može namjestiti ispod 80 nm?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,380
Imam ja. Koristim ga za pritezanje vijaka kotača (90 i 110Nm)

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,169
Da li može ići na manje Nm?
I krivo sam postavio,dva ista linka,mislio sam i na ovaj aku udarni odvijač?

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
717
Aku odvijač imam, mogao bi biti jači...

Nema deklariranih 400 Nm, imam Wurth od 610 Nm a jači je sigurno za 5-6 puta a možda i više....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
Da li ovi alati čemu valjaju i da li ih se isplati uzimati za hoby uporabu?
I općenito iskustva ako je netko već kupio?
Da li se ovaj moment ključ može namjestiti ispod 80 nm?
Najvjerojatnije se može namjestiti na manje ali je pitanje jel ima skalu za očitavanje.
Najbolje da provjeriš na licu mjesta mada sumnjam pošto je deklariran od 80 na dalje.

Nisam (ni nebi) nikad kupil takav moment ključ ali sam imal priliku Lidlovog isprobati.
Čovek je kupil takav novi ključ, ja sam mu mjenjal brtve na glavama, pa je mahal okolo kutijom kak i on ima kilo ključ i nek ga probam.
Da zadovoljim njegovu želju i svoju radoznalost ja sam krenul sa njim stezati, a sa svojim provjeravati. Od početka je škljocal na manjoj kilaži, a kasnije kad smo došli na desetak kila na večoj.
Ajd još to i više manje, največi problem je kaj su šarafi koji su trebali biti na istoj kilaži bili na svakakvoj kilaži. Naročito na malim kilažama.
Taj ključ sa kojim sam ja radil je bil od cca 20 do 210 Nm

Uglavnom, moje je mišljenje da je to ključ za pokazivanje. Imaš, a kad ga trebaš totalno nepouzdan alat i nije točan ni za kotače stegnuti.
Sigurnije je ručno stegnuti.
Ili skupiti još love i kupiti moment ključ koji je siguran.

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
717
Kak si zaključil da je tak puno put jači? 610Nm ima kod stezanja ili otezanja?
Odokativnom metodom. Ali neka je jači samo 3x opet je ogromna razlika.

Uzeo sam gedore iz Parkside seta i koristio ih na Wurthu i lijepo ih je zaokružio....

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Ima više opcija, najmanja je 100nm. Sad koliko je to precizno ko zna. Ja nikada ne mijenjam sa 400nm, za manje šarafe jednostavno znam po zvuku.
Taj zeleni odvijač baš puno koristim, jako korisna stvarčica.
Jedan sam već sahranio, sada je drugi u opticaju, po meni skroz korektan alat za svoju cijenu.
Imam i crni, on je baš jak, ali i pretežak za češću upotrebu i odvrtanje manjih šarafa. Čak sam ga stavio i na prodaju.
I baterije su dobre, ta od prvoga već 5 godina služi bez problema

Najnoviji postovi

Na vrh