Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,808
Koliko ima motora?
Ne znam za toga, ali sam videl takav tip usisavača na djelu.A jel se isplati ovaj usisavač uzeti u Lidlu?
Gdje se to može nabaviti ? Jako korisna stvar.Najbolje za ventile je da imaju zaštitnu kapicu, da ne nastradaju. Ako nastradaju imam za njih prvu pomoć. Ova je stvarčica kod mene duže od 30 godina. Uvijek znam gdje se nalazi. Zadnjih je godina ovdje:
View attachment 56100
To je nareznica za popravak vanjskog navoja na ventilu, ureznik / gvint borer za popravak unutarnjeg navoja za iglicu, naprava za odšarafiti / zašarafiti iglicu...
View attachment 56101
View attachment 56104
Zadnjih nekoliko mjeseci intenzivno koristim (crnu) kutnu brusilicu, baterijske bušilice (X20 i X12), povremeno multitool i sabljastu pilu (X20V).Riješavam se parkside alata...
Zadnjih nekoliko mjeseci intenzivno koristim (crnu) kutnu brusilicu, baterijske bušilice (X20 i X12), povremeno multitool i sabljastu pilu (X20V).
Brusilica je najizdržljiviji alat, kojega može zaustaviti samo prazna baterija, bušilice, istina, nisu toliko komforne kao neke "brand name".
Razmišljal sam o zamjeni, no stvarno nemam razloga, jer su mi alati dovoljno dobri za novce koje su koštali.
Najviše radi baterija, koje su dobre i jeftine. Koristim ih nekoliko godina i ne posustaju.
Čak sam nabavil trimer na dvije baterije, pa bi bilo nerazumno (i preskupo) sve to mijenjati.
Nekad se u takve "rijetke" zračnice sipalo mlijeko. Drži, ali je problem krpati ako se probuši (smrad).Da, dišu, na žalost.
Koju god sam kupil u zadnjih 10g., treba ju stalno dopumpavati, jer su "rijetke". One od prije 30g. su bolje i drže tlak prilično konstantnim.
Ima li tko kakvu ideju kak to riješiti?
Kad je već bil spomenuti Würth pa da pitam, kakva su iskustva s el.alatom, pneumatskim i općenito?
Kaj se to krije iza naljepnice ili natpisa Wurth?
Imam neku radnu obuću njihovu a mogu reći da sam imao i bolju Haix npr.