• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
Zakaj si to kupil?
Za novce, dok su još nekaj vredeli, sad su euriči... za to mi treba ruksak željeznih.

Zakaj nisi u Lidlu kupil šrauber?
Neki dan, kad sam išel s druženja, sam stal u Lidlu da si sendvič i jogort kupim (nisam to mislil priznati, ali jebaj ga, tak je bilo na druženju 🤭) i usput pogledam kaj ima od alata jer kad idem sa balavcom ne pusti me tam.
Nije bilo ništ kaj bi me zanimalo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,379
Eto, vidiš da VAM ipak treba ;)

Neki dan... sam stal u Lidlu ... i usput pogledam kaj ima od alata
Nije bilo ništ kaj bi me zanimalo.
Pa normalno, sve sam već kupil 🤭

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,379
@nedimN, ja bi toga žutoga kupil zato kaj me podsjeća na DeWalt...samo za vitrinu ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
Eto, vidiš da VAM ipak treba ;)
Paaaaa, da.

Pa normalno, sve sam već kupil 🤭
Bil je u Dugom Selu crni udarni, ali....
Takav (sličan) alat sam imal prije ovog. Za cijenu kolko sam ga platil nemrem reči da sam bil nezadovoljan.
Istina da sam ga u dva leta kolko je bil pri meni reklamiral dva puta i jednom dobil novog a sad je opet bil u stanju da treba reklamaciju i novi ali nije mi se dalo više s tim zafrkavati.
Poklonil sam oba ta alata sa baterijama i punjačima prijatelju pa nek on tera garanciju koja još uvijek vredi.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Naravno, ravni, kosi, viličasti, okasto viličasti, okasti, čegrtaljka, cjevasti, ključ za lajtunge, c ključ.....
Da ih uramim ;)
Takvu neskromnost ne toleriramo,"no soup for you"

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,511
Evo Muha,imam ja neke specijalce za donaciju. Jest da nije 13 i da su colni,ali ja bome neznam kak s tim šrafiti

IMG_20230113_160638_222.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
To su vrhunski namjenski ključi, takve sam nekad delal...
Bum te ja naučil kad raketa ispusti dušu ;)

Najnoviji postovi

Na vrh