• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
Gdje ima tih setova za reparaturu?
Izgleda da sam zadnjeg kupil neki dan 🤭

Ima za 1901A kod njih. Pošto trenutno nema na stanju vjerujem da mogu naručiti.
Za 1901 više mislim da nema nigde, a nema ni račni za kupiti. Ja još jednog čuvam kojeg imam več godinama a taj set sam dobil.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,573
@vlč.puknuti fala. :ppozdrav:
Bum ju otprl kad bu prilika. Nikad nisam imal priliku videti ka je spojen takav prekidač. Ak mi kaj nebu jasno bum poslikal.
Danas sam se valjda dobrih pol vure zafrkaval dok nisam vteknul jedno koljeno kanalizacijske cijevi fi 110 u drugo. Čak sam i brusilicom malo pojačal kosinu na početku.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
Franc de tur spreman🤠
Ključ 13 okasto viličasti si mi priskrbel zahvaljujuči forumu, još si malo daj truda da mi ovo pribaviš i moremo krenuti :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,374
Nisam za vrijeme bušenja diral gumb za regulaciju i nisam primijetil gubitak momenta.
Nepisal sam ti za one koje nemaju povratne veze, tj imaju obični regulator. Ta Metabova očito ima, pa ne trebaš ti "dodavati gas".

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
Zgodno pomagalo za bravare terence

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,374
Zgodno pomagalo za bravare terence

Da, samo kaj europske kuke nemaju takav prihvat.

Najnoviji postovi

Na vrh