• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,374
Ne ide nikoga posebno, odnosno ide sve one koji rade s tuđim (skupim) alatom, a prigovaraju onima koji to nemaju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
Ne znam..kaj da velim na to..ja sam siromak..nemam gdje fkrasti a nemam ni taj novac za takve igračke..
Nemam ni ja za nahitavanje, kaj nemrem složiti moram kupiti.
Zato sam si jučer neke špicange produžil, prebrusil i posložil po svojim potrebama

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,374
Opet Parkside...
Ne vrijedi puno...a vrijedi bogatstvo kad ti pomore...
20230217_144803.jpg
Puno brži čistiji posel nego z brusilicom:
20230217_144939.jpg

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,510
Ne kužim kak to turiti u malu rupu. Nula je kad je stisnuti. Inače su gornji špicevi kontra i onda znam kak. Ovo ne kužim

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,510
Je.. ga tak. Veliku rupu i z metrom zmeriš. Izgleda da ste svi navčeni na velke rupe🤣. Nebi ga prodal,moram se prvo navčiti meriti z njim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
U međuvremenu sam si popravil i jednu čegrtaljku.
Bilo mi žal novih dijelova pa je opet turpija igrala 🤭
Još imam jednu za popravak ali mislim da tam nebu pomoči i da bude set za reparaturu u njoj završil.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
U međuvremenu sam si popravil i jednu čegrtaljku.
Bilo mi žal novih dijelova pa je opet turpija igrala 🤭
Još imam jednu za popravak ali mislim da tam nebu pomoči i da bude set za reparaturu u njoj završil.

Gdje ima tih setova za reparaturu?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,573
Zgorel je salter..možda
Daj Bože da si u pravu. Mogu to kak sam provjetriti ili treba imati unimer?

Kad stisneš bormašinu, padne joj brzina, pa ti onda još malo prstom pritisneš gumb za regulaciju.
Kod Boscha se to zove Constant Electronics.
Nisam za vrijeme bušenja diral gumb za regulaciju i nisam primijetil gubitak momenta. Brzina vrtnje normalno malo padne pod opterećenjem i onda tak drži. Gumb za regulaciju ima podjelu do 7, a ja sam bušil u prvoj brzini i regulator na 3. To mi se odokativno činilo ok.

Najnoviji postovi

Na vrh