Onda bu mi za šumu, taman mi se uklapa sa bojom pile, a i lakše bu ju najti ako ju izgubim 🤭Za svetke se ne dela..to je ..znaš već.jel...
Nemaš ti pojma, ja sam mislil da mi budu poklonili onu tanku aluminijsku kakvu več imam i ne dopada mi se. Pretanka mi je.Rekel sam ti da bu dobra, ali ti si rekel da nebu🤭
Ako je kvaliteta (a boja odgovara) ista kao onih kaj sam ja naručil s ebaya nemoj je vaditk iz kutjje..a ni slučajno u šumu s njom.Onda bu mi za šumu, taman mi se uklapa sa bojom pile, a i lakše bu ju najti ako ju izgubim 🤭
Ako izdrži pola od one plave koja mi je opala u šahtu punu vode i tam svjetlila dve vure ja bum zadovoljan.Ako je kvaliteta (a boja odgovara) ista kao onih kaj sam ja naručil s ebaya nemoj je vaditk iz kutjje..a ni slučajno u šumu s njom.
borfuter je? jel to onaj prihvat i glava da mogu obicna svrdla staviti?Da li uz bušilicu dobivaš i borfuter za prihvat cilindričnih borera? Ta bušilica koristi borere sa konusnim prihvatom MK2.
moze malo pojasnjenje kak da to provjerim?Gledaj da drži konus..i da nije slučajno savinuto vreteno...sve drugo se može lako popraviti.
300euraNe znam kak ta bušilica izgleda niti kakvi novci su u pitanju, no, iskreno, MK2 je premalo. Imal sam bušilicu s MK2 i zamijenil sam ju većom, MK4.
Ne znam kaj misliš delati, no boreri iznad 20mm su uglavnom MK3, pa za bilo kakvu veću rupu opet budeš trebal vanjsku uslugu.